Βέροια

Βέροια: Καλοκαιρινά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους από το Ωδείο Φίλιππος

———

 Δύο νέα δημιουργικά εργαστήρια τεχνών περιλαμβάνει φέτος το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας στο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα, απευθυνόμενο σε παιδιά και εφήβους της πόλης με σκοπό τη συλλογική δημιουργία. Αυτά τα δύο νέα εργαστήρια “Band Week” και “Animation Week”, θα πραγματοποιηθούν στο Ωδείο Φίλιππος Βέροιας στις 7-11 Ιουλίου και 12-17 Ιουλίου αντίστοιχα, από τη Νεφέλη Μπραβάκη και συνεργάτες της καλλιτέχνες από το εξωτερικό. Η δημιουργική αυτή ομάδα καθηγητών έχει σκοπό να επανασυστήσει στα παιδιά την ομαδική δουλειά και τη συνεργασία.

“Η πανδημία των δύο τελευταίων χρόνων αποτέλεσε μεγάλο πλήγμα για την κοινωνικοποίηση και την ομαδική δουλειά, τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά. Ελπίζουμε με αυτά τα δύο εργαστήρια να κάνουμε μια νέα αρχή, δουλεύοντας σε ομάδες και δημιουργώντας ελεύθεροι από κάθε είδους περιορισμό στην κίνηση και τη συνεργασία”.

Οι εγγραφές στα εργαστήρια λήγουν στις 30 Ιουνίου. Η συμμετοχή στο κάθε εργαστήριο κοστίζει 50€. Για τα παιδιά που επιθυμούν να συμμετέχουν και στα δύο εργαστήρια, υπάρχει ειδική έκπτωση 80€ για τη συμμετοχή και στα δύο εργαστήρια, εφόσον εγγραφούν έως και τις 20 Ιουνίου.

Παρόλη την άρση των μέτρων, και για την ασφάλεια όλων, θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, καθώς και αυστηρά μέτρα υγιεινής (καθημερινός καθαρισμός του εξοπλισμού και των αιθουσών διδασκαλίας, συνεχής φυσικός αερισμός των αιθουσών και διαδρόμων του ωδείου).

Όλα τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν εντός του χώρου του Ωδείου Φίλιππος.

Τα εργαστήρια αναλυτικά:

Band Week

Καθημερινά μαθήματα σύγχρονης μουσικής (ποπ, τζαζ, ροκ) από τις 7 ως τις 11 Ιουλίου στο Ωδείο Φίλιππος Βέροιας.

Μαθαίνουμε να αναλύουμε και να ενορχηστρώνουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια, τα ηχογραφούμε και να τα παρουσιάζουμε είτε ατομικά είτε σε μουσικά σύνολα.

Για μαθητές που παίζουν όργανα ή τραγουδούν.

Animation Week

Καθημερινά μαθήματα από τις 12 ως τις 17 Ιουλίου στο Ωδείο Φίλιππος Βέροιας.

Μαθαίνουμε τις βασικές αρχές της δημιουργίας των κινουμένων σχεδίων, σχεδιάζουμε τους δικούς μας χαρακτήρες και κινούμενες εικόνες, προσθέτουμε ήχο και τις φωνές μας και φτιάχνουμε τη δική μας πρωτότυπη ταινία.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα εργαστήρια καλέστε στο 23310 67060 καθημερινές από τις 16:00 ως τις 20:30 (εκτός Τετάρτης) και Σάββατα από τις 10:30 ως τις 14:30 ή στείλτε μας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση filipposglee@gmail.com

Μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook: Ωδείο Φίλιππος καθώς και στο Instagram: Filippos Glee.

our website: https://filipposglee.wixsite.com/conservatory

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας