Αλεξάνδρεια Βέροια

Εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας και βράβευση της ΜΑμΑ από τη Φιλόπτωχο Γυναικών Αλεξάνδρειας

———-

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ.

Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, ο Σύλλογος Μ.Α.μ.Α.(Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό), με έδρα τη Βέροια, βραβεύτηκε από τη Φιλόπτωχο Γυναικών Αλεξάνδρειας σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για να τιμηθεί η Γιορτή της Μητέρας.

Σε μία άκρως συγκινητική και επιτυχημένη εκδήλωση ,η Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας τίμησε το έργο του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α.,ο οποίος εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο κα. Γεωργιάδου- Στεφανάκη Ελένη,την κα. Μανωλοπούλου Ελένη (μέλος του Δ.Σ.) και την Εθελόντρια Επιστημονική Σύμβουλο κα. Αναγνώστου Ειρήνη.

Παίρνοντας τον λόγο η κα. Γεωργιάδου- Στεφανάκη Ελένη,ευχαρίστησε εκ μέρους του Συλλόγου, του Δ.Σ,των οικογενειών και των εκπαιδευτών, για την ιδιαίτερη τιμή προς το Σύλλογο Μ.Α.μ.Α και την αναγνώριση των προσπαθειών μας.Αναφέρθηκε στους σκοπούς και στους στόχους του Συλλόγου και του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μ.Α.μ.Α. και τέλος στην αποδοχή της Διαταραχής του Αυτιστικού Φάσματος από την πλευρά των οικογενειών.

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε η κα. Μανωλοπούλου Ελένη, η οποία μίλησε για την προσωπική επαφή της με τον Αυτισμό. Για ένα σκοτεινό δρόμο, όπου, όμως, μέσω της αποδοχής και έχοντας την κατάλληλη υποστήριξη βγαίνεις στο φως και ταξιδεύεις μαζί με το παιδί. Τέλος, η κα. Αναγνώστου Ειρήνη, αναφέρθηκε στα θετικά της επαφής με άτομα στο Φάσμα του Αυτισμού.Η βράβευση έκλεισε με επισφράγιση της συνεργασίας των δύο Συλλόγων.Η πρόεδρος της φιιλοπτώχου κυρία Κατερίνα Βέτσιου προσέφερε μια όμορφη χειροποίητη δημιουργία στην πρόεδρο της Μ.Αμ.Α που απεικονίζει ενωμένα χέρια με μια όμορφη αφιέρωση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α. ευχαριστεί εκ βαθέων την Πρόεδρο κα. Βέτσιου Κατερίνα, καθώς και τα μέλη της Φιλοπτώχου Γυναικών Αλεξάνδρειας, που στέκεται αρωγός στα προβλήματα της κοινωνίας, για τη βράβευση.

Ευχή όλων, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, γνώμονα να αποτελεί η φιλαλληλία και η ανυστεροβουλία προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου μας.

Φωτογραφίες:www.alexandriamou.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας