Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα

——

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθηλώσεως του Κυρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

Το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου στις 11:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. Στη συνέχεια λιτανευτικώς θα μεταβεί στην Πλατεία Ελιάς, όπου θα προεξάρχει στην τελετή της Αναστάσεως και έπειτα θα επιστρέψει στον Μητροπολιτικό Ναό Βεροίας, όπου θα τελέσει την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου στις 10:30 π.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας και στις 6:30 μ.μ. στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.

banner-article

Ροη ειδήσεων