Γενικά

Τα πασχαλιάτικα σοκολατένια αυγά… ΠΑΣΟΚ και το αστραπιαίο ξεπούλημά τους! Μια αλλιώτικη δημοσκόπηση;

……………..

Πασχαλιάτικα σοκολατένια αυγά…ΠΑΣΟΚ! Απίστευτο!

Τα κόκκινα αυγά του Πάσχα, που τα βλέπαμε γυαλιστερά από τη Μεγάλη Πέμπτη να μας κλείνουν το μάτι μέσα από την γυάλινη φρουτιέρα της μητέρας – σκέτος πειρασμός – πριν πολλά χρόνια, έβαλαν στην πορεία κι άλλα χρώματα ανάμεσά τους και συμφιλιώθηκαν ακόμη και με τις χαλκομανίες!

Όμως, ότι θα έβγαιναν σήμερα, δίπλα στα σοκολατένια αυγά για τα βαφτιστήρια και πράσινα σοκολατένια αυγά ΠΑΣΟΚ, αυτό ήταν πέρα από κάθε φαντασία!

Η Αγορά, μέσα στην απελπισία της να πουλήσει – γιατί έχει πληγεί ανεπανόρθωτα – “τέχνας κατεργάζεται”, όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι.

Και καλά κάνουν! Στο κάτω-κάτω το μεν πράσινο χρώμα υποτίθεται πως συμβολίζει την ελπίδα, το δε… χιλιάρικο σε δραχμές, που είναι κολλημένο πάνω στο αυγό, παραπέμπει στις τότε αυξήσεις!

Είδατε, λοιπόν, πώς μπορεί να δουλέψει η φαντασία και μάλιστα σε καιρούς πέρα για πέρα σκοτεινούς;

Όσο για το αν οι ουρές, που στήνονται έξω από το ευφυές ζαχαροπλαστείο της Κατερίνης και το αστραπιαίο ξεπούλημα των αυγών, δείχνουν και το ρεύμα που έχει το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα, αυτό είναι ανεξακρίβωτο ακόμα!

Πάντως, δεν μπορείτε να πείτε πως η όλη ιστορία δεν προκαλεί μια ευχάριστη διάθεση! Όχι πράσινα άλογα, λοιπόν, αλλά από δω και πέρα πράσινα αυγά! Και όχι για τα βαφτιστήρια, αλλά για τους οπαδούς του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ!

far

banner-article

Ροη ειδήσεων