Βέροια

Ευχαριστήριο Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό (ΜΑμΑ)

——

Η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό ευχαριστεί από καρδιάς:

  • Το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας,για την ευγενική τους χειρονομία να προσφέρουν στο σύλλογό μας το ποσό των 500 ευρώ στη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

  • Την εταιρεία ΜΠΟΥΝΤΖΟΛΑΣ Ελληνικά Κρέατα,για τη δωρεά 400 ευρώ,αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το αίσθημα της προσφοράς και της κοινωνικής ευθύνης που τη διέπει.

  • Τον υπεύθυνο των καταστημάτων τηλεπικοινωνιών NOVA SHOPS και της εταιρείας Computer life,στη Βέροια και στη Νάουσα, κύριο Σταύρο Τσέλιο ,για την ευγενική του χειρονομία να στηρίξει το σύλλογό,μας αγοράζοντας λαμπάδες συνολικής αξίας 200 ευρώ  για τους εργαζόμενους, από την πασχαλινή μας έκθεση.

  • Τη Ναυτική Εταιρεία Ζούρος για τη δωρεά 200 ευρώ

  • Τον κύριο Γιάννη Σισμανίδη και την εταιρεία Sismanidis Moda Show  για τη διοργάνωση επίδειξης μόδας φιλανθρωπικού χαρακτήρα  με έσοδα προς το σύλλογό μας.Θερμές ευχαριστίες στον κύριο Χατζημασούρα,ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης,Voice live clubbing όπου και πραγματοποιήθηκε  η επίδειξη ,σε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και φυσικά σε όλους τους φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.Τα έσοδα από τις χορηγίες της επίδειξης και από τα ποτά των παρευρισκομένων δόθηκαν στη Μ.Αμ.Α.

Τα ποσά από τις δωρεές και τις χορηγίες θα αποταμιευθούν στον κουμπαρά αγάπης της Μ.Α.μ.Α για την αγορά μεταφορικού μέσου για τις μετακινήσεις των παιδιών μας.

Με εκτίμηση για το ΔΣ

Η πρόεδρος

Ελένη Γεωργιάδου- Στεφανάκη

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας