Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων | 17 Απριλίου

——-

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 12:30 το μεσημέρι στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. και θα ανακοινώσει το πρόγραμμα του εορτασμού των 200 ετών από την ιστορική μάχη της Δοβρά και το ολοκαύτωμα της ηρωικής Νάουσας.

Την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Μετάνοια: το αντίδοτο της αμαρτίας» στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 15 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας, με αφορμή την επέτειο των εγκαινίων της Ιεράς Μονής. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η ενθρόνιση της εφεστίου και θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Δοβρά.

Την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 11:00 π.μ. θα ομιλήσει στην Ιερατική Σύναξη στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 5:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον κοιμητηριακό πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας.

Την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Λεωνίδου και της συνοδείας του, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Το Σάββατο του Λαζάρου 16 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού, όπου θα τελέσει Κουρές Μοναχών παρουσία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους Γέροντος Ελισσαίου Σιμονωπετρίτου.

Την Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Μελίκης.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας