Απόψεις Κόσμος

Οι “κατσαπλιάδες” του κ. Πρετεντέρη…! / γράφει ο Τεύκρος

———–

Τεύκρος

Ο κ. Πρετεντέρης, ως γνωστόν, είναι σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, δίπλα στον παρουσιαστή.

Παρεμβαίνει, διακόπτει τους ανταποκριτές κατά βούληση και συνήθως κατευθύνει τις ειδήσεις -ακόμη κι όταν είναι ουδέτερες-  εκεί που θέλει αυτός!

“Αδυναμία” του μεγάλη ο ανταποκριτής Δημήτρης Λιάτσος στη Μόσχα. Κάθε φορά που καταθέτει κάποια πληροφορία από την άλλη πλευρά, που δεν του είναι αρεστή, οι αλλεπάλληλες διακοπές και η επίθεση εναντίον του είναι τόσο μεγάλη,  σαν να του θίγουν τα ιερά και τα όσια! Για τον κ. Πρετεντέρη, απ’ ότι καθημερινά αποδεικνύεται, είναι η  άποψή του περί… δημοσιογραφίας!

Το πολύ ωραίο, όμως, ήταν το χθεσινό που συνέβη, μετά τη θύελλα που ξέσπασε με την εμφάνιση των “στρατιωτών” ή των “μαχητών” του Αζοφ -όπως χαρακτηρίστηκαν από τον ελληνικό τύπο και την τηλεόραση  στην πλειοψηφία του-  καθώς εμφανίστηκαν απρόσμενα για μας στη Βουλή των Ελλήνων!

Οι φυσιογνωμίες ή καλύτερα, όπως θα έλεγε κι λαός οι “φάτσες” των… “μαχητών” αυτών μας έδειχναν περί τίνος πρόκειται.

Κι ενώ ένα Κοινοβούλιο, με προγόνους που αποφάσιζαν για τα κοινά τους στην Αρχαία Πνύκα  και θεωρήθηκαν οι εκπρόσωποι της Δημοκρατίας ανά τον Κόσμο, χειροκροτούσε τον Ζελένσκι, με τα… ηχηρά του “Ελευθερία ή Θάνατος,  Θερμοπύλες  και Φιλική Εταιρεία”, ξεπροβάλλουν οι …”κατσαπλιάδες”  ναζί του Αζόφ και χαλούν τη μαγιονέζα σ’ εκείνους που τον προσκάλεσαν.

Ναι, γιατί έτσι τους χαρακτήρισε ως κι ο κ.  Πρετεντέρης, κατσαπλιάδες! Απίστευτο!

——–

Και τώρα, να, κατσαπλιάδες  χαρακτηρίζονται οι δυο που εμφανίστηκαν χθες στο Κοινοβούλιο, και μάλιστα δια στόματος Πρετεντέρη! Ως κι αυτός αγανάκτησε από τη βλακώδη(;) παρέμβαση της ουκρανικής προπαγάνδας. “Κρίμα, χάλασαν την εικόνα! Τι τους ήθελαν αυτούς τους κατσαπλιάδες!” αναφώνησε απογοητευμένος!

Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι αν πρόκειται για άστοχη παρέμβαση ή για μελετημένο εγχείρημα απ’ αυτούς που χρόνια τώρα κατευθύνουν την πορεία των πραγμάτων.

Ούτε ο Όργουελ δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτό που συνέβη χθες στη Βουλή των Ελλήνων. Μασκοφόροι ναζί να απευθύνονται σε έλληνες βουλευτές!

Πάντως, όσοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού τους παρακολούθησαν μέσα στη Βουλή,  όλοι τους πέρασαν τις… εξετάσεις.

Βέβαια, άλλοι με άριστα και άλλοι με λίαν καλώς!

banner-article

Ροη ειδήσεων