Νάουσα

Δήμος Νάουσας: Επίσκεψη του Συνδέσμου Ξεναγών Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος στο Κέντρο Βιομηχανικής Κληρονομιάς  – ΕΡΙΑ

——-

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών ανάδειξης και προβολής του Κέντρου Βιομηχανικής Κληρονομιάς  – ΕΡΙΑ, ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας διοργάνωσε συνάντηση γνωριμίας την Τετάρτη 6 Απριλίου, με μέλη του Συνδέσμου Ξεναγών Θεσ/νίκης και Βορείου Ελλάδος.

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Βασίλης Τζουβάρας, όπου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Στη συνέχεια τα μέλη του Συνδέσμου ξεναγήθηκαν στην έκθεση από τους μουσειολόγους Βάλια Αμοιρίδου και Γιώργο Αδαμίδη, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε σύντομη παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας του Κέντρου και του έντυπου καταλόγου της έκθεσης από τον σχεδιαστή οπτικής επικοινωνίας Δημήτρη Πάζο, υπάλληλο του Δήμου Νάουσας.
Τα μέλη της αντιπροσωπείας εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το Κέντρο και την έκθεσή του, ενώ παράλληλα εκφράστηκε η κοινή πεποίθηση για τη συνέχιση της συνεργασίας όλων των πλευρών για την περαιτέρω προβολή του και την αύξηση της επισκεψιμότητάς του.