Βέροια

Στο καλαίσθητο πασχαλιάτικο παζάρι της ΜΑμΑ

………………

Τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά περιμένουν, όπως πάντα τις λαμπάδες τους. Το φετινό Πάσχα, λοιπόν, καθώς προμηνύεται με λιγότερες δεσμεύσεις από πέρυσι, δημιουργεί ένα αίσθημα ευφορίας και μεγαλύτερης προσμονής!

Όλοι θ’ αγοράσουμε τις λαμπάδες, αυτό είναι νόμος και χαρούμενη προσμονή των παιδιών. Κάποιες λαμπάδες, όμως, αν αγοραστούν από φορείς που προσφέρουν στα ίδια τα παιδιά, αποκτούν μεγαλύτερη αξία.

Ήδη από την 1η Απριλίου άνοιξε το πασχαλιάτικο παζάρι της ΜΑμΑ, της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό, που στεγάζεται στο σπίτι της ΜΑμΑ, στην οδό Μητροπόλεως.

Εκεί, πανέμορφες λαμπάδες, αλλά και άλλες πασχαλιάτικες δημιουργίες, καμωμένες από τα χέρια των μανάδων των παιδιών με Αυτισμό, αλλά και από εθελόντριες που στηρίζουν τον Σύλλογο, υποδέχονται τον επισκέπτη και του δίνουν ευκαιρίες για επιλογή.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε τον επόμενο στόχο της ΜΑμΑ, που είναι η αγορά ενός μικρού λεωφορείου για τα παιδιά τους.

Η κ. Λουκία Μήτσα, μια από τις μανάδες του Συλλόγου, μας υποδέχτηκε ανοίγοντας μπροστά μας τον πολύχρωμο πασχαλιάτικο κόσμο της ΜΑμΑ, αλλά και τον κόσμο των παιδιών με Αυτισμό, που στο “σπίτι” αυτό έχουν μια άλλη, δική τους πρόσβαση.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων