Βέροια

Η ΜΑμΑ στις ανθισμένες ροδακινιές

——–

Σε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι παρευρέθηκε ο σύλλογός μας με ωφελούμενους και εκπαιδευτές του  ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μ.Α.μ.Α. Μικροί και μεγάλοι είχαμε την ευκαιρία να περπατήσουμε ανάμεσα σε δισεκατομμύρια άνθη ροδακινιάς. Να θαυμάσουμε το μαγικό παιχνίδισμα της φύσης σε έναν καμβά που δεσπόζει το ροζ, το λευκό και το πράσινο στον εύφορο κάμπο.

Οι ωφελούμενοί μας, ήρθαν σε επαφή με τη φύση και περιπλανήθηκαν ανάμεσα στις ανθισμένες ροδακινιές,βλέποντας από κοντά τα δέντρα των οποίων τον καρπό απολαμβάνουν με μεγάλη ευχαρίστηση. Θαύμασαν την ομορφιά που κρύβει η Άνοιξη με τα χρώματα και τα αρώματα να κυριεύουν τις αισθήσεις τους.Παράλληλα,πήραν μέρος σε μια αξιοθαύμαστη δράση του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας, σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας,το Δήμο Βέροιας και την Υποστήριξη της FujiFilm Hellas,το διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τις «Ανθισμένες Ροδακινιές». Μια εξαίρετη φωτογράφος,φίλη και εθελόντρια της Μ.Α.μ.Α,η κυρία Ελευθεριάδου Σοφία,έδινε το έναυσμα και τα παιδιά μας φορώντας τα πιο φωτεινά τους χαμόγελα και την καλύτερή τους διάθεση,αποτέλεσαν μέρος του πιο ανοιξιάτικου πίνακα.

Η συμμετοχή μας αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των δράσεων του συλλόγου μας για την Παγκόσμια Ημέρα για την Αποδοχή του αυτισμού,μιας και ένας από τους βασικότερους στόχους της Μ.Α.μ.Α είναι η συμπερίληψη και η ενσωμάτωση .

Οι φωτογραφίες  των παιδιών μας θα παρουσιαστούν σε έκθεση σε συνεργασία με τον Τ.Ο.Β.Τα φωτογραφικά καρέ που θα επιλεχθούν για το διαγωνισμό φωτογραφίας θα δημοσιοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.Οι όμορφες λήψεις της συγκεκριμένης δημοσίευσης έγιναν από το κινητό της εκπαιδεύτριας και υπεύθυνης του κδαπ αμεΑ Μ.Α.μ.Α Ολυμπία Λαγοπούλου.Εν αναμονή των υπέροχων λήψεων της φίλης μας Σοφίας Ελευθεριάδου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον πρόεδρο του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας ,Ζήση Πατσίκα και το ΔΣ του Τ.Ο.Β,για την υπέροχη συνεργασία μας .Θερμές ευχαριστίες στην εθελόντρια φωτογράφο και φίλη μας Σοφία Ελευθεριάδου, για την ευαισθησία  και την υπομονή της απέναντι στα παιδιά μας.

Με εκτίμηση για το ΔΣ

Η πρόεδρος

Ελένη Γεωργιάδου- Στεφανάκη

banner-article

Ροη ειδήσεων