Αθλητικά Βέροια

Μπάσκετ: Ήττα εντός έδρας για τους Αετούς Βέροιας απο τον ΦΟ Αριδαίας  (69-82)

———

Σπάνια βγάζουμε ανακοινώσεις για τη διαιτησία, όμως όταν το κάνουμε, μας πνίγει το δίκιο…

Το σημερινό ματς με τον ΦΟ Αριδαίας οι κ.κ. Σελεβός και Ντίγκο τα έκαναν (επιεικώς) μαντάρα. Ειδικά ο πρώτος, μας ανάγκασε να ξεσκονίσουμε τα κιτάπια μας και να διαβάσουμε ξανά τους κανονισμούς, μερικούς από τους οποίους αλλοίωσε κατά το δοκούν.

Ο αντίπαλος μας ήταν εξαιρετικός σήμερα και τον συγχαίρουμε για τη νίκη του. Με την ομάδα της Πέλλας μας συνέδεαν και θα μας συνδέουν σχέσεις φιλίας.

Το πρόβλημα μας σήμερα ήταν η διαιτητική ανεπάρκεια, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι. Το φύλλο αγώνα δεν είχε χώρο για τις υποδείξεις φάουλ εις βάρος μας και χάσαμε το μέτρημα στο πόσες βολές εκτέλεσαν οι αντίπαλοι μας.

Εννοείται πως οι εν λόγω ρέφερι δεν θα σφυρίξουν ξανά παιχνίδι των Αετών, καθώς θα ζητήσουμε την εξαίρεση τους.

Το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση των ιθυνόντων, απλά θέλει υπομονή και διαθέσιμο χρόνο να το παρακολουθήσετε, γιατί με τις συνεχόμενες διακοπές (για φάουλ βεβαίως), θα ξημερώσει η επόμενη μέρα…

Εμείς σας παραθέτουμε (ενδεικτικά) ένα στιγμιότυπο, στο οποίο κατά τον ρέφερι δεν υπάρχει παράβαση…

 Στα του αγώνα, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η εμφάνιση των Αετών δεν ήταν η ανάλογη των περιστάσεων.

Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, ο ΦΟΑ πήρε προβάδισμα με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου το οποίο και διατήρησε (με χαρακτηριστική ευστοχία) μέχρι τέλους.

Πρώτος σκόρερ των Αετών ήταν ο Ευθύμης Τσακαλέρης, που πέτυχε 26 πόντους και τον ακολούθησε ο Μάκης Ιωσηφίδης που έφτασε τους 13 με τρία τρίποντα.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Ημαθίας, την Κυριακή 20/3 στη Φλώρινα με τον τοπικό Αριστοτέλη.

Τα δεκάλεπτα : 21-18, 35-34, 49-56, 69-82

Αετοί Βέροιας (Ντάνης Τυριακίδης) : Λιόλιος, Γκανάς 2, Λαζαρίδης 4, Λέφας 1, Τσακαλέρης 26, Μαυρίδης 15(2), Τσιόγκας 8(1), Ιωσηφιδης 13(3)

ΦΟ Αριδαίας (Δημήτρης Ρόδας) : Γκόρτσιος 8(2), Φόρογλου 18(3), Καραμπέκης 17, Μπακιρτζής 15, Θωμαΐδης 14, Πυδαράκης 2, Γκαβέζος 8(1), Αμπάρης

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Καστοριά – Ανατόλια  68-72
ΔΕΚΑ – ΑΟΚ Βέροιας  60-48
Γαλάζιοι ΚΟΘ – Ναύαρχος Βότσης  63-73
Αριστοτέλης Φλώρινας – Ίκαροι Γιαννιτσών  81-61
Αετοί Βέροιας – ΦΟ Αριδαίας  69-82

banner-article

Ροη ειδήσεων