Κοινωνία

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε η 41χρονη που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της

———

Ακόμη μια γυναικοκτονία προστέθηκε στην ήδη μακρά λίστα καθώς η 41χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τον πρώην σύντροφό της μέσα στο κατάστημά της στην Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης έχασε τελικά την μάχη για την ζωή.

Η γυναίκα, μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον 41χρονο δράστη, τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Μπήκε αμέσως στο χειρουργείο αλλά δυστυχώς δεν άντεξε παρά την προσπάθεια των γιατρών.

Από τα σκάγια τραυματίστηκε, ευτυχώς, ελαφρά και η ανήλικη κόρη του θύματος.

Ο 42χρονος, ο οποίος μετά την πράξη του αυτοκτόνησε, ήταν αθλητής του MMA (μεικτές πολεμικές τέχνες) και γνωστός στο χώρο του συγκεκριμένου αθλήματος. Πίσω από την πράξη του φαίνεται να βρίσκονται λόγοι ερωτικής αντιζηλίας καθώς πρόσφατα η 41χρονη γυναίκα «τόλμησε» να του ζητήσει να χωρίσουν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε με αυτόπτης μάρτυρας στη Voria.gr κατά το περιστατικό ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή και φωνές «την πυροβόλησε, την πυροβόλησε!».

Θαμώνας του καφενείου σημειώνει στο τοπικό μέσο ότι η ιδιοκτήτρια ήταν μητέρα με 3 παιδιά και διαζευγμένη. Ο γυναικοκτόνος ήταν από τη Χίο και τον τελευταίο χρόνο ζούσε στη Θεσσαλονίκη και, όπως περιγράφει ο θαμώνας, έμενε ακόμη και μέσα στο μαγαζί. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος αναφέρει η γυναίκα τον είχε απομακρύνει, ωστόσο αυτός συνέχιζε να μεταβαίνει στο καφενείο.

Ακόμη ένας γείτονας, επαγγελματίας της γειτονιάς, μιλά και περιγράφει τη 41χρονη, ως μια καλή γυναίκα, σωστή επαγγελματίας, που είχε χρόνια το μαγαζί.

Σοκ από την τελευταία ανάρτηση του γυναικοκτόνου

Την ίδια στιγμή, σοκάρει η τελευταία ανάρτηση που έκανε ο 40χρονος άνδρας λίγο πριν εισβάλλει στο κατάστημα εστίασης που διατηρούσε η πρώην σύντροφός του στη Θεσσαλονίκη, με την οποία ουσιαστικά προανήγγειλε την δολοφονική ενέργεια του.

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε», φαίνεται να έγραψε ο άνδρας στο Facebook.

banner-article

Ροη ειδήσεων