Βέροια

Βέροια / Αθηνά Πλιάτσικα: Οι εκπτώσεις δεν πήγαν καθόλου καλά. Μόνη ελπίδα το άνοιγμα των δραστηριοτήτων

……………..

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, Αθηνά Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου, εξέφρασε με τις δηλώσεις της στη faretra. info όλη την απογοήτευση του κλάδου της από την πορεία των εκπτώσεων.

“Ήδη από τον Νοέμβριο φαινόταν ότι δεν θα πηγαίναμε καλά. Τα Χριστούγεννα κάτι έγινε, κάπως κινήθηκε η Αγορά, αλλά μετά τίποτα! Απογοήτευση! Οι εκπτώσεις δεν έφεραν την παραμικρή ανάσα!

Και δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα. Η ακρίβεια τον έχει γονατίσει. Και τώρα με το ενεργειακό και τους απίστευτα φουσκωμένους λογαριασμούς ο κόσμος τι θα κάνει; Θα πληρώσει αυτά που τον καίνε ή θα κάνει αγορές; Εμείς, τα εμπορικά, μένουμε πάντα τελευταίοι στις επιλογές του.

Μιλάμε για τις πωλήσεις από το internet. Εντάξει. Τι θα γίνει όμως μ’ ένα κατάστημα που πρέπει το ρούχο να δοκιμαστεί οπωσδήποτε, όπως συμβαίνει μ΄ένα νυφικό; Το internet δεν είναι λύση.

Η λύση είναι το άνοιγμα των δραστηριοτήτων. Οι γάμοι, τα βαφτίσια μάς άφηναν πάντα πολύ μεγαλύτερα ποσά. Πώς να επιβιώσουμε χωρίς αυτές τις δραστηριότητες και φυσικά πολλές άλλες συναφείς, που αφήνουν κάποια χρήματα;

Η μόνη μας ελπίδα είναι, λοιπόν, το άνοιγμα των δραστηριοτήτων.”

far

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας