Εργασία Νάουσα

Σωματείο Εργαζομένων στη “Βαρβαρέσος”: “Επτά μήνες απλήρωτοι / Δεν θα δεχτούμε η εργοδοσία να μας κοροϊδεύει άλλο”

——–

EKEI ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ

Η εργοδοσία της Βαρβαρέσος Α.Ε, αφού μας έχει 7 μήνες απλήρωτους, αφού απολύει τους νεοπροσλαμβανόμενους συναδέλφους μας γιατί επέλεξαν να αγωνιστούν, αφού μας τρέχει στα δικαστήρια και έχει μετατρέψει την αστυνομία σε «ιδιωτική σεκιούριτι» , αφού κάνει επιλεκτικές πληρωμές,  αφού στέλνει επιπλήξεις στους συναδέλφους μας , αφού παίζει τη ζωή μας κορόνα γράμματα μας λέει προκλητικά ότι μέχρι τον Απρίλη θα φτάσουμε τους 10 μήνες απληρωσιάς μέχρι να εξυγιανθεί η Εταιρεία !

Ο εκπρόσωπος της εργοδοσίας στο χθεσινό δικαστήριο μόλις ρωτήθηκε πότε θα καταβάλει τα δεδουλευμένα μας, χωρίς ντροπή , μεταφέροντας τις εντολές της εταιρείας πρότεινε να πληρωθούμε το ποσό των 300 ευρώ το Φλεβάρη, 600 ευρώ τον Μάρτη και έναν μισθό τον Απρίλη.

Στην ερώτηση του σωματείου για τα χρωστούμενα η απάντηση ήταν “δεν ξέρω δεν απαντώ”.

Είναι αυτοί που μόνο για το 2022 έχουν κλεισμένες παραγγελίες 11,2 εκατ ευρώ , αυτοί που είχαν από το 2008 έως το 2018 250 εκ πωλήσεις, αυτοί που έχουν πελατολόγιο όλη την αφάν γκατέ των οίκων του ρουχισμού.

Δεν θα δεχτούμε η εργοδοσία να μας κοροϊδεύει άλλο. Απαιτούμε τώρα να δεσμευτεί η εταιρεία να καταβάλει τα δεδουλευμένα μας γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!

Η εξέλιξη αυτή δείχνει πως μόνο οι αγώνες μας έχουν αποτελέσματα και γ΄ αυτό πρέπει να κλιμακώσουμε και να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά πλάι στο σωματείο μας διεκδικώντας:

  • Την καταβολή των δεδουλευμένων μας .

  • Να παρθούν πίσω οι εκδικητικές απολύσεις.

  • Επίδομα 3000 ευρώ από τον ΟΑΕΔ.

  • Πάγωμα λογαριασμών σε Τράπεζες , Δημοτικά Τέλη, ΔΕΗ, ΝΕΡΟ , χορήγηση αφορολόγητου πετρελαίου.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας