Κοινωνία

ΔΕΗ: Λογαριασμός 3.505 ευρώ σε μίνι μάρκετ στην Θεσσαλονίκη!

——–

Το απίστευτο ποσό των 3.505 ευρώ ζητά η ΔΕΗ από ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ σε σε προάστιο της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη, όπως καταγράφει σε ρεπορτάζ του το grtimes.gr.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως στην προκειμένη περίπτωση ο καταναλωτής είδε τον λογαριασμό του να αυξάνεται κατά περίπου 2.000 ευρώ σε σχέση με πέρσι. Για την ακρίβεια ο λογαριασμός της ίδιας περιόδου, ήτοι στις 20 Ιανουαρίου του 2021, ανήλθε σε 1.650 ευρώ. Μιλάμε δηλαδή για μία αύξηση της τάξεως των 1.855 ευρώ σε έναν χρόνο. Σε αυτόν τον λογαριασμό το ποσό της συνολικής έκπτωσης -σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο τιμολόγιο- φτάνει τα 366,14 ευρώ, η οποία αν δεν υπήρχε θα έφτανε τον λογαριασμό στα 3.871,14 ευρώ. Δηλαδή θα μιλούσαμε ετήσια αύξηση ύψους 2.200 ευρώ, συμπληρώνεται.

«Από την ημέρα που είχε εξαγγελθεί ότι τα τιμολόγια της ΔΕΗ θα αυξηθούν κατά 40%, εμείς ήμασταν σίγουροι ότι το ποσοστό των αυξήσεων θα αγγίξει και θα φτάσει το 100%. Τελικά βγήκαμε δικαιωμένοι γι’ αυτή την πεποίθηση, καθώς μαζί με τις αυξήσεις στο ρεύμα, αυξάνονται παράλληλα και τα υπόλοιπα πάγια των λογαριασμών, όπως τα δημοτικά τέλη, η ΕΡΤ κλπ.» ανέφερε στο GRTimes ο πρόεδρος της Ένωσης Καπνοπωλών, Ψιλικών και Ενοικιαστών Περιπτέρων Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ιακώβου.

banner-article

Ροη ειδήσεων