Εργασία Νάουσα

Σωματείο Εργαζομένων στη “Βαρβαρέσος”: «Ένταση της καταστολής κατά παραγγελία της εργοδοσίας»

—-

Λίγο καιρό μετά την αλλαγή του Χρόνου και το Νομοσχέδιο Χατζηδάκη δεν μπορεί να περιμένει « ούτε λεπτό»

Το σωματείο και οι εργαζόμενοι τους λέμε ότι ΔΕΝ ΛΥΓΑΜΕ!

Δεν μας φοβίζουν οι αγωγές που κάνει η εργοδοσία απέναντι στο δίκαιο αγώνα μας.

Δεν χαμηλώνουμε το κεφάλι στις « διαταγές» της εργοδοσίας που μας καλεί να εκτελέσουμε σε κάθε βάρδια και στις απειλές ότι «η ανοχή τελείωσε».

Μας καλούν να ανεχτούμε να ζούμε 7 μήνες απλήρωτοι, να μας απολύουν όταν ανοίγουμε το στόμα μας και να μη μιλάμε, Να τη χαίρονται την ανάπτυξη τους!

Εάν η εργοδοσία χτυπάει με αυτό τον τρόπο τους εργαζόμενους μπορούμε πλέον πιο καθαρά να καταλάβουμε τι θα συμβεί σε περίπτωση που έρθει νέος επενδυτής!

Δεν μας πτοούν τα περιπολικά και η αστυνομία που με περίσσιο ζήλο παρατάχθηκαν μπροστά στη πύλη του εργοστασίου  επικαλούμενοι το Νόμο Χατζηδάκη που ποινικοποιεί τους απεργιακούς αγώνες και τη συνδικαλιστική δράση.

Είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε το Νόμο Χατζηδάκη , που εκτός από τη ΝΔ στήριξε και ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζοντας πάνω από τα μισά άρθρα του. Δυστυχώς τους πρόλαβε  ο ΣΥΡΙΖΑ με το 50+1% για την νομιμοποίηση της απεργιακής απόφασης. Ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει δηλαδή.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα μας.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ ΣΤΙΣ 12ΜΜ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας