Σοκ αδρεναλίνης στα σύννεφα της Νέας Υόρκης

Αν είστε λάτρης της αδρεναλίνης και αγαπάτε τις συναρπαστικές, αξεπέραστες και περιπέτειες που ξεπερνούν τα όρια από κάθε άποψη, μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει στη Νέα Υόρκη. 

Συγκεκριμένα, στα τέλη του 2021 ξεκίνησε η περιπέτεια City Climb, η ανάβαση στο ψηλότερο υπαίθριο κτίριο. Είναι μια ανάβαση 400 μέτρα από το έδαφος και οι τολμηροί σκαρφαλώνουν από το εξωτερικό του κτιρίου μέχρι την ανοιχτή πλατφόρμα που βρίσκεται στη γραμμή τερματισμού. 

 

Το City Climb είναι ο τρίτος μεγαλύτερος εμπορικός πύργος στη Νέα Υόρκη και το τρίτο αξιοθέατο του είδους του στον κόσμο. Είναι ενδιαφέρον ότι δεν απαιτείται άλλη εμπειρία ή πρακτική εκπαίδευση. Ωστόσο, τα πρωτόκολλα ασφαλείας για αυτήν την περιπέτεια είναι πολύ αυστηρά, επομένως οι ορειβάτες πρέπει να είναι… έτοιμοι για όλα, να μην ζυγίζουν περισσότερο από 140 κιλά και όλοι πρέπει να υπογράψουν την συγκατάθεσή τους  πριν αποφασίσουν την ανάβαση. Οι περισσότεροι ορειβάτες είναι ζευγάρια και η τιμή αυτής της περιπέτειας είναι 185 $ ανά άτομο. 

Επιμέλεια – Μετάφραση: Λιλιάνα Κούλιτς

ertnews

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 44982 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια