Βέροια

Ευχαριστήριο Συλλόγου ΜΑμΑ

———-

Η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό ευχαριστεί από καρδιάς τους:

  • Παπαγεωργίου Αικατερίνη ,Παπαγεωργίου Χ. Αριστοτέλη ,Παπαγεωργίου Σπύρο, Παπαγεωργίου Άρη, Παπαγεωργίου Γιάννη , Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα, Παπαγεωργίου Έφη, Παπαγεωργίου Ζωή καθώς και τους εκπαιδευτικούς του 9ου Δημοτικού Χαλανδρίου (Αττική),για την ευγενική τους χειρονομία να προσφέρουν χρηματικό ποσό στο σύλλογό μας εις μνήμη της  Βενετίας Παπαγεωργίου.

  • Την οικογένεια Κ. Πατρίκα για τη δωρεά χρηματικού ποσού των 300 ευρώ, εις μνήμη του αγαπημένου τους πατέρα, Κωνσταντίνου Πατρίκα, οδοντιάτρου.

Ευχαριστούμε θερμά τις οικογένειες των θανόντων  ,που τη δύσκολη ώρα της απώλειας των δικών τους ανθρώπων, πήραν τη πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν δωρεές αντί στεφάνων   και να τις διαθέσουν στο σύλλογό μας.

  • Ευχαριστούμε θερμά τη φίλη του συλλόγου μας ,κυρία Αργυρώ Μακροπούλου από την Αθήνα, η οποία για ακόμη μια φορά στηρίζει τη Μ.Α.μ.Α, προσφέροντας το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ για την ενίσχυση των δράσεων και των σκοπών μας.

  • Ευχαριστούμε πολύ, αγαπημένη φίλη του συλλόγου μας ,η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, για την προσφορά του χρηματικού ποσού των 150 προς το σύλλογό μας.

  • Ευχαριστούμε αγαπημένη μας φίλη του συλλόγου ,η οποία επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη ,για τη δωρεά ειδών μακράς διαρκείας για το εργαστήρι μαγειρικής του κδαπ ΑμεΑ Μ.Α.μ.Α.

Τα χρηματικά ποσά των δωρεών ,αποταμιεύονται στον κουμπαρά αγάπης της Μ.Α.μ.Α, για την απόκτηση μεταφορικού μέσου για τα παιδιά μας αλλά και για την ενίσχυση των δράσεών μας, που στόχο έχουν την προστασία και τη μέριμνα των ατόμων στο φάσμα του αυτισμού.

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου

banner-article

Ροη ειδήσεων