Κοινωνία

Τροχαίο στη Βούλα: Ο Μονογυιός είχε παραλάβει τη Ferrari λίγο πριν! / Σοκάρουν οι μαρτυρίες

 ——–

Σοκάρουν οι λεπτομερειες για το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο αδελφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης.

Κατάθεση φίλου του Μονογυιού που βρήκε τραγικό θάνατο όταν η Ferrari που οδηγούσε συγκρούστηκε σε δέντρο, διαλύθηκε και έγινε παρανάλωμα του πυρός, αποκαλύπτει πώς ο οδηγός είχε παραλάβει το super car λίγο πριν το τροχαίο.

Όπως είπε ο φίλος του, ο 45χρονος επιχειρηματίας είχε μόλις παραλάβει τη Ferrari και έκανε την πρώτη και μοιραία βόλτα με το αυτοκίνητο των ονείρων του.

Όπως κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας ο 45χρονος επιχειρηματίας, παρέλαβε λίγο μετά τις 8 το βράδυ το νέο του αυτοκίνητο και μαζί με τη σύζυγό του, Αθηνά, ξεκίνησαν για το σπίτι τους στη Βουλιαγμένη.

Σε σοκ με πολλαπλά κατάγματα η σύζυγος

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η σύζυγος του θύματος, Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία είναι και μητέρα δύο παιδιών, φέρει πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα για τα οποία εκτιμάται ότι θα χρειαστεί σειρά ορθοπεδικών χειρουργείων. Αναμένεται σήμερα να υποβληθεί στο πρώτο χειρουργείο.

Τα ορθοπεδικα της τραύματα κρίνονται σοβαρά, ωστόσο δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ασθενής βρίσκεται και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μάρτυρας: Υπήρχαν δύο σώματα, τους είχαν τραβήξει στο γρασίδι

Αυτήκοος μάρτυρας περιέγραψε στο MEGA τη στιγμή που είδε τα σώματα του άτυχου οδηγού και της συντρόφου του να τα έχουν τραβήξει έξω από το αυτοκίνητο και να είναι ξαπλωμένα στο γρασίδι.

«Βγήκα στο μπαλκόνι μου, είδα καπνό και κατάλαβα ότι κάτι είχε συμβεί γιατί δεν ήταν ο καπνός από τζάκι. Βγήκα και αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα γιατί εκείνη την ώρα το αυτοκίνητο καιγόταν εξ ολοκλήρου».

Στη συνέχεια, ο μάρτυρας είπε ότι μίλησε με έναν οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα «Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο. Αν είναι η αντιπροσωπεία που μου είπαν είναι μόλις 3,5 χλμ από το σημείο του δυστυχήματος» ανέφερε.

«Αδελφέ μου, αδελφέ μου»

Ο αυτόπτης μάρτυρας μίλησε και στο newsit.gr περιγράφοντας με συγκλονιστικές λεπτομέρειες ότι μετά το δυστύχημα «μέχρι να πάρει φωτιά κάποιος είχε κατέβει από ένα αυτοκίνητο που ήταν πίσω τους, τους είχε απεγκλωβίσει αλλά δυστυχώς ο οδηγός δεν είχε τις αισθήσεις του. Πρέπει να ήταν γνωστός του γιατί φώναζε συνεχώς, πολύ δυνατά και γοερά “αδερφέ μου, αδερφέ μου” και ήταν πάνω από τη σορό και προσπαθούσε να τον κάνει να κινηθεί απεγνωσμένα. Είχε γεμίσει αίματα και εκείνος, γιατί ο οδηγός είχε μεγάλη αιμορραγία από το κεφάλι του».

 topontiki.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας