Βέροια

Ευχαριστήριο Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό (ΜΑμΑ)

——-

Ο σύλλογός μας, η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό,

  • εκφράζει τις πιο  θερμές ευχαριστίες προς την Εταιρεία ΜΠΟΥΝΤΖΟΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ (ΜΠΟΥΝΤΖΟΛΑΣ. Δ & ΣΙΑ.Ο.Ε) όπου για ακόμη μια φορά στηρίζει το σύλλογό μας προσφέροντας το ποσό των 400 ευρώ αποδεικνύοντας την κοινωνική ευθύνη που διέπει την εταιρεία.
  • Eυχαριστούμε από καρδιάς τη φίλη μας ,κυρία Οβεζίκ Χριστίνα, για τη δωρεά χρηματικού ποσού (50 ευρώ) προς το σύλλογό μας.
  • Ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους από το νηπιαγωγείο Ν. Νικομήδειας Ημαθίας, οι οποίοι κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τις οποίες και τις διέθεσαν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι τους, όπου τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν(50 ευρω), τα προσέφεραν στο σύλλογό μας . Συγχαρητήρια τόσο στα ίδια τα παιδιά για την ευαισθησία τους ,αλλά και τους γονείς και τις νηπιαγωγούς τους Αθηνά Κάμινα και Σιφνιού Δήμητρα .
  • Ευχαριστούμε τα αρτοποιεία Κόγιας και τη Μαρία Κόγια , για την προσφορά γλυκισμάτων προς το σύλλογό μας ,άλλα και για τη συνεχή στήριξή τους.
  • Ευχαριστούμε το Ζαχαροπλαστείο ‘Ελίτ’ Παπαοικονόμου ,για την παρασκευή και προσφορά βασιλόπιτας προς το σύλλογό μας.
  • Ευχαριστούμε από καρδιάς την κυρία Λεμονιά Οικονόμου ,για τη δωρεά 200 ευρώ, εις μνήμη του θανόντος συζύγου της, Γεωργίου Οικονόμου. Ευχαριστούμε θερμά όλες τις οικογένειες που τη δύσκολη ώρα της απώλειας των δικών τους ανθρώπων έχουν πάρει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν δωρεές αντί στεφάνων στη μνήμη του θανόντος και να τις διαθέσουν στο σύλλογό μας.

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου μας

banner-article

Ροη ειδήσεων