Βέροια

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Βέροιας

——–

Αγαπητοί δημότες της Βέροιας,

Η χρονιά που αφήνουμε πίσω ήταν μία χρονιά με δυσκολίες, ιδιαιτερότητες και διαφορετικά δεδομένα για όλους μας. Παρά τις έντονες αντιξοότητες η εξέλιξη του Δήμου Βέροιας ήταν σημαντική απέναντι στα ζητήματα που απασχολούν την πόλη και τους πολίτες της.

Το 2021 ήταν ένα έτος κατά το οποίο βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τις προκλήσεις της πανδημίας και εν γένει με τα προβλήματα της σύγχρονης εποχής, τα οποία με σκληρή δουλειά κληθήκαμε να ξεπεράσουμε.

Βαδίζουμε στο 2022 με νέα μέτρα λόγω της μετάλλαξης «Όμικρον». Καλώ λοιπόν όλους να ακολουθήσουν με σύνεση τις εισηγήσεις των ειδικών προκειμένου να περιοριστεί η ραγδαία εξάπλωσή της.  Βασικός στόχος είναι να διαφυλάξουμε την υγεία των μεγαλύτερων σε ηλικία και να προσέξουμε τις επαφές μας. Αν καταφέρουμε και ξεπεράσουμε τα εμπόδια που μας βάζει η πανδημία, θεωρώ πως θα έχουμε την ελπίδα το νέο έτος να είναι ένα έτος αξιοπρέπειας και κυρίως υγείας για όλους.

Οι ευχές για δημιουργία, ευημερία, προκοπή και υγεία ας συνοδεύουν τον καθένα μας έτσι ώστε να βγούμε όλοι πιο δυνατοί και να συνεχίσουμε τις διεκδικήσεις μας για έργα και παρεμβάσεις, ως μοχλούς ανάπτυξης της Βέροιας.

Το 2022 συνεχίζουμε με πίστη στις δυνάμεις μας, έχοντας ως στόχο το καλύτερο αύριο για εμάς, τους νέους και τα παιδιά μας.

Καλή χρονιά σε όλους!

 Ο Δήμαρχος Βέροιας

Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης

 

banner-article

Ροη ειδήσεων