Αλεξάνδρεια

“Τα Παιδιά της Άνοιξης”: We believe in heroes… οι πρώτοι ήρωές μας!

—–

We believe in heroes… και ο πρώτος ήρωάς μας είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας ‘Ευστάθιος Χωραφάς’. Ο κ. Αντώνης Καγκελίδης, εκπροσωπώντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευστάθιο Χωραφά, προσέφερε το ποσό των 2.000 ευρώ υποστηρίζοντας την νέα μας καμπάνια με τίτλο ‘We believe in heroes’ και σε μια ανταποδοτική κίνηση του Κέντρου μας παρέλαβε τον bili μας.

Επόμενοι ήρωές μας είναι οι Αφοί Γκίκα που προσφέρθηκαν να μας παρέχουν όλα τα υλικά για την κατασκευή της σκεπής του υπό ανέγερση Κ.Δ.Η.Φ. στην Πατρίδα Βέροιας. Ο κ.Νίκος Γκίκας μας υποδέχτηκε και παρέλαβε από Τα Παιδιά της Άνοιξης τον bili μας.

Το Δ.Σ. και Τα Παιδιά της Άνοιξης τους ευχαριστούν θερμά που στέκονται αρωγοί στον αγώνα μας για την ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. στην Πατρίδα Βέροιας.

Βάλτε τον bili στη ζωή σας, πάρτε τον στα χέρια σας, σαν να κρατάτε εμάς και το μέλλον μας. Εμείς πιστεύουμε στους Ήρωες και τους δίνουμε ζωή – γίνε και εσύ ένας από αυτούς!

Σημ. Το όνομα του bili προέρχεται από την λέξη disa-bili-ty που αποτελεί τον επίσημο όρο στα αγγλικά για τα άτομα με αναπηρία.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.