Βέροια

Ο “Έρασμος” ευαισθητοποιεί και ενημερώνει τους πολίτες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

………………

25 Νοέμβρη σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Ο “Έρασμος” στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας που διοργανώνει σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια και Πλατύ, μοίρασε έντυπο υλικό για τις δράσεις του και τις θέσεις του απέναντι στην έμφυλη βία, στην Πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας.

Παρόντες στην Πλατεία, δίπλα στα μέλη του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης  και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης με την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Ισότητας των δύο Φύλων Συρμούλα Τζήμα, αλλά και ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

Το απόγευμα ο ‘Έρασμος” θα προβάλει στα γραφεία του Συλλόγου την ταινία «The Noir Project» του Γρηγόρη Βαρδαρινού, με θέμα την αγωνιώδη προσπάθεια ενός 16χρονου αγοριού να σώσει τη μητέρα του από τα «νύχια» του αλκοολικού και χαρτοπαίχτη πατέρα του.  Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση προβληματισμού αναφορικά με το φαινόμενο της έμφυλης βίας και των εκδοχών της, μεταξύ του κοινού και της επιστημονικής ομάδας του Συλλόγου, με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων κατά της COVID19.

far

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας