Τοπικά

Και στο Survivor ο «Πειρατής»;

—–

Με έναν πρωτότυπο τρόπο ο «Πειρατής» της Ημαθίας, ο κατά κόσμον Παναγιώτης Γεωργίου, με μια σειρά καλαίσθητα video έχει παρουσιάσει πολλά μέρη της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και της Ημαθίας και ανέδειξε τα καλύτερα στοιχεία τους.

Από αναγνώστη της Φαρέτρας πληροφορούμαστε ότι  ο πειρατής  συγκαταλέγεται στους εν δυνάμει παίχτες του Survivor και ότι είναι έτοιμος να… αλώσει και τις πύλες του δημοφιλούς αυτού παιχνιδιού!

Άραγε θα τα καταφέρει; Πάντως οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι συζητήσεις με την εταιρία παραγωγής -The Lobby Project- είναι σε προχωρημένο στάδιο και ότι σύντομα αναμένεται να βγει άσπρος καπνός, οπότε και οι φίλοι του Survivor θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το μοναδικό ταλέντο του.

Ενημερωτικά να πούμε ότι ο Παναγιώτης Γεωργίου είναι από το Νησί Ημαθίας και με τις παρουσιάσεις του τίμησε όχι μόνο το χωριό του και τη γύρω περιοχή αλλά και όλο το νομό.

Αξίζει να δείτε από το κανάλι του στο YouTube το, Πειρατολόγιο – Piratologio , τα  πολύ προσεγμένα  video με τις παρουσιάσεις του.

Φώτο: Ο “Πειρατής” ‘έτοιμος να… αλώσει τις πύλες του Survivor!
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας