Νάουσα / ΚΚΕ: "Πόσο “πράσινο” είναι το πράσινο New Deal; - Αγώνας για την πραγματική προστασία του περιβάλλοντος", Κυριακή 14 Νοέμβρη

---------

«Πόσο “πράσινο” είναι το πράσινο New Deal; - Αγώνας για την πραγματική προστασία του περιβάλλοντος»

Εκδήλωση διοργανώνει η Τ.Ο. Ημαθίας του ΚΚΕ, στη Νάουσα, την Κυριακή 14 Νοέμβρη, ώρα 18:00, στη «Βέτλανς», με θέμα: «Πόσο “πράσινο” είναι το πράσινο New Deal; - Αγώνας για την πραγματική προστασία του περιβάλλοντος».

Η κεντρική ομιλία θα γίνει από τον Γρηγόρη Λιονή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις με θέματα:

1. «Ενεργειακή φτώχεια - αγώνας ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής των εργαζομένων», Παναγιώτης Κουτσουπιάς, μέλος του ΚΚΕ, πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων στη νηματουργία «Βαρβαρέσος» και αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας.

2. «Οι επιπτώσεις της πράσινης ανάπτυξης στους βιοπαλαιστές αγρότες της περιοχής», Τάκης Τσιουλάκος, μέλος του ΤΓ της ΤΟ Ημαθίας του ΚΚΕ και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου «Μαρίνος Αντύπας».

3. «Αιολικά πάρκα στο Βέρμιο: Ούριος άνεμος για τα κέρδη των μονοπωλίων στην Ενέργεια, ανεμοθύελλα για το περιβάλλον και τις ανάγκες του λαού μας», Γιάννης Τσεχελίδης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος στην ΠΚΜ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 41406 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια