Διαμεσολάβηση Τάσου Μπαρτζώκα για συνάντηση στελεχών της "Πρωτοβουλίας για το Παιδί" με την Υφ. Δόμνα Μιχαηλίδου

----

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Τάσου Μπαρτζώκα πήραμε το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Η επίλυση των ζητημάτων χρηματοδότησης της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» ήταν το επίκεντρο της συνάντησης που διοργάνωσε ο Τάσος Μπαρτζώκας, φέρνοντας σε απευθείας επαφή την Υφυπουργό, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου με τα στελέχη του Δ.Σ της, κ. Τέλη Σιδηρόπουλο και κ. Νίκο Καρατόλιο.

Στη συνάντηση αναλύθηκε από τους εκπροσώπους του φορέα, εκτενώς, το πολύπλευρο έργο του Οργανισμού και οι ανάγκες χρηματοδότησης που έχουν προκύψει λόγω του κενού, έως την έναρξη της επόμενης προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας απέσπασε την πολιτική στήριξη της Υφυπουργού στα αιτήματα των εκπροσώπων της «Πρωτοβουλίας για το παιδί», προκειμένου οι δομές της να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα, στηρίζοντας το μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελούν. Είναι οπωσδήποτε μια θετική εξέλιξη που επιτρέπει στα ενδιαφερόμενα μέρη να αισιοδοξούν.

Ο Βουλευτής θα συνεχίσει να βρίσκεται σε στενή επαφή, τόσο με την κ. Μιχαηλίδου όσο και με τους εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας, έως επιτευχθεί ο κοινός πλέον στόχος τους. Από την πλευρά του ο ίδιος δηλώνει την αμέριστη υποστήριξή του προς κάθε φορέα που ασκεί κοινωνική πολιτική, ιδίως προς τις ευάλωτες ομάδες. Μια υποστήριξη που επιβεβαιώνεται κάθε φορά στην πράξη.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 41370 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια