Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι έπεσε από τον 4ο όροφο – Την έσωσε ένα δέντρο που ανέκοψε την πτώση

——-

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η πτώση ενός 4χρονου κοριτσιού από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμενε. Το κοριτσάκι σώθηκε εξαιτίας ενός δέντρου που ανέκοψε την πτώση του αλλά και ενός γιατρού που έτυχε να περνάει από το σημείο και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Το Mega έδειξε βίντεο με τις πρώτες στιγμές μετά την πτώση και τις σκηνές πανικού που διαδραματίστηκαν, αλλά και τις προσπάθειες των κατοίκων να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη: «Έπεσε από το μπαλκόνι, από τον τέταρτο όροφο, έχει ένα δέντρο και ευτυχώς το ‘πιάσε το δέντρο. Έπεσε πάνω στο δέντρο και μετά έπεσε κάτω το μωρό».

Και συνέχισε λέγοντας πως μετά την πτώση το κοριτσάκι δεν είχε τις αισθήσεις του: «Μόλις έπεσε το μωρό σε δύο δευτερόλεπτα, τρία πήγαμε εκεί. Το μωρό όταν πήγα εγώ ήταν αναίσθητο, ούτε έκλαιγε ούτε τίποτα λες και ήταν νεκρό. Είχε αίματα το παιδί. Μετά το έκαναν λίγο αναπνοές, πέντε λεπτά ο ένας κύριος που ήξερε καλά, και το μωρό άρχισε να κλαίει μετά. Και μετά περιμέναμε για γονείς δεν ερχόταν κανείς, φωνάζαμε»
Πάντως εντύπωση και ερωτηματικά προκάλεσε πως ενώ όλη η γειτονιά είχε σηκωθεί στο πόδι, κόσμος έδινε τις πρώτες βοήθειες, άλλοι τηλεφωνούσαν για ασθενοφόρο και γενικά επικρατούσε μια αναστάτωση κανείς από τους δικούς του κοριτσιού δεν εμφανίστηκε

Μάλιστα ένας αυτόπτης είπε: «Δεν φάνηκαν οι γονείς του, κανένας. Δεν βγαίνουν από το μπαλκόνι, δεν κατεβαίνει κανένας. Κάτι έχει συμβεί άλλο, κάποιος το έσπρωξε δεν ξέρω τι έγινε».
Και σαν να μην έφτανε αυτό, αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν πως όταν το κοριτσάκι ανέκτησε τις αισθήσεις του, εμφανίσθηκε μια άγνωστη γυναίκα που το πήρε αγκαλιά και θέλησε να φύγει μαζί του.
Είπαν χαρακτηριστικά: «Ήρθε μία κυρία, το σκούπιζε, έκλαιγε, και ήθελε να πάρει το μωρό να φύγει χωρίς το ασθενοφόρο, να μην το πάρει το ασθενοφόρο».

Οι συγκεντρωμένοι έκαναν τα πάντα για να την αποτρέψουν. Ορισμένοι εκτιμούν ότι ίσως να ήταν η μητέρα του παιδιού αλλά ακόμη κανείς δεν γνωρίζει κάτι.
H 4χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική κλινική. Έχει μώλωπες και μικροκατάγματα στην αυχενική μοίρα, θλάση στον πνευμονοθώρακα , αλλά η ζωή της δεν κινδυνεύει.

 topontiki

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας