Κοινωνία Κορωνοϊός

Γιατροί απόγονοι του πολυμήχανου Οδυσσέα πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη

————

Γιατροί πληρώνονται για “μαϊμού” εμβολιασμούς σε αρνητές αλλά τους κάνουν το κανονικό εμβόλιο – Τι απαντά η ΕΛΑΣ
Τους υποσχέθηκαν ότι θα τους εμβολιάσουν με νερό, ωστόσο αφού πληρώθηκαν τους έκαναν κανονικά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Γιατρούς και νοσηλευτές πλήρωναν αρνητές του εμβολίου κατά του κορονοϊού έτσι ώστε να εμβολιαστούν εικονικά και να λάβουν παράνομα το πιστοποιητικό. Ωστόσο πολλούς από αυτούς φαίνεται πως οι γιατροί τους… ξεγέλασαν και τους έκαναν το κανονικό εμβόλιο.

Σύμφωνα με το Mega που επικαλείται ρεπορτάζ της εφημερίδας “Το ΒΗΜΑ”, εκείνοι τους υποσχέθηκαν ότι θα τους εμβολιάσουν με νερό, ωστόσο αφού πληρώθηκαν τους έκαναν κανονικά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, αποκάλυψαν σημεία και τέρατα ως προς τις προσπάθειες αντιεμβολιαστών, να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα, πάνω από 100.000 πολίτες έχουν επιδιώξει να λάβουν πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να εμβολιαστούν.

Σε πολλά εμβολιαστικά κέντρα παρουσιάζονται περίεργες αυξομειώσεις σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες από ανθρώπους που θέλουν να εμβολιαστούν κινώντας υποψίες…

Σύμφωνα με το MEGA, αυτό έχει συμβεί σε εμβολιαστικά κέντρα 27 περιοχών της Ελλάδας.

Η απάντηση της Αστυνομίας
Πάντως το δημοσίευμα σχολίασε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας η οποία αναφέρει ότι όσα αναφέρονται σε αυτό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας ανακοινώνει ότι, τα στοιχεία, που αναφέρονται σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με τη διερεύνηση υποθέσεων πλασματικών εμβολιασμών, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”.

 dikastiko.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας