Αθλητικά Νάουσα

Δήμος Νάουσας: Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα “4ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής””

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, η Γ.Ε. Νάουσας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ. συνδιοργανώνουν τον λαϊκό αγώνα «4ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ Δρόμος Αντοχής» συνολικής απόστασης 26 χιλιομέτρων και τους παράλληλους αγώνες 16 και 6 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 09:00 στη Σχολή Αριστοτέλους και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

Ο αγώνας των 26 χλμ. διεξάγεται σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας, αμπελουργική ζώνη Νέας Στράντζας, Κοινότητα Γιαννακοχωρίου, αμπελουργική ζώνη Γιαννακοχωρίου, οδός Γιαννακοχωρίου-Μαρίνας, Μαρίνα, Κοινότητα Λευκαδίων, περιοχή «Τσιφλίκι»,Σχολή Αριστοτέλους.

Ο αγώνας των 16 χλμ. διεξάγεται σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας, Κοινότητα Μαρίνας, Κοινότητα Λευκαδίων, περιοχή «Τσιφλίκι», Σχολή Αριστοτέλους.

Ο αγώνας των 6 χλμ. διεξάγεται επίσης σε άσφαλτο και διανύει την διαδρομή από την Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Γάστρα», με τερματισμό στην Σχολή Αριστοτέλους.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας των αρμόδιων υπουργείων για τον περιορισμό μετάδοσης της νόσου Covid-19.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και επιπλέον πληροφορίες είναι διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Νάουσας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.naoussa.gr/e-services/apply-race

banner-article

Ροη ειδήσεων