Βέροια Εκδηλώσεις

Εκλογές στο Σύλλογο δρομέων Βέροιας, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

——–

Το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου δρομέων Βέροιας προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:00 στην Ελιά αίθουσα συνεδριάσεων ‘’Sala’’ . Εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες οι διαδικασίες θα πραγματοποιηθούν στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Όσοι εκ των μελών οι οποίοι έχουν τακτοποιήσει την χρηματική συνδρομή τους για το 2020 (το 2021 δεν υπήρχε συνδρομή λογω covid), μπορούν εφ’ όσον επιθυμούν να υποβάλουν την υποψηφιότητα τους με αίτηση στο mail του Συλλόγου δρομέων Βέροιας : syldrover@gmail.com , έως και 3 ημέρες πριν τις εκλογές (Παρασκευή 1/10/2021 ώρα 19:00).
Το διοικητικό συμβούλιο θα εξετάσει τις αιτήσεις και εφόσον οι αιτούντες είναι οικονομικά εντάξει , θα ανακηρυχθούν οι υποψήφιοι.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη που έχουν καταβάλει συνδρομή για το έτος 2020. (το 2021 δεν υπήρχε συνδρομή λογω covid) . Η συνδρομή για όσους δεν την εχουν τακτοποιήσει, μπορουν να την καταβάλουν την ιδια ημέρα των εκλογών.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
• Εκλογή προεδρείου
• Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
• Απολογισμός του παρελθόντων ετών έως και την ημέρα των εκλογών
• Εκλογή Δ.Σ. Συλλόγου
banner-article

Ροη ειδήσεων