Κινηματόδρασις / Προβολή ταινίας: "Το Αγόρι και ο Κόσμος". Πλατύ, Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου

Η Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ ανακοινώνει πως η παιδική ταινία «Το Αγόρι και ο Κόσμος» που αναβλήθηκε λόγω καιρικών φαινομένων θα προβληθεί την Παρασκευή 10/9 και ώρα 20:30 στο Σπίτι Εποικισμού στο Πλατύ.

Πλατύ, Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, ώρα έναρξης προβολής 20:30, Είσοδος Ελεύθερη

Συνδιοργάνωση: Σύλλογος Καππαδοκών Πλατέος «Ο Βαρασός»

Χώρος προβολής : Σπίτι Εποικισμού Πλατύ

Ηλικίες : Όλες οι ηλικίες

Μια ταινία του Alê Abreu. Animation χωρίς λόγια, έγχρωμο, 81’, Βραζιλία

Μια συναρπαστική ταινία με κινούμενα σχέδια χωρίς λόγια για τις ηλικίες από 7 έως 97 ετών! Η ταινία έχει αποσπάσει περισσότερα από 45 διεθνή βραβεία.

Σύνοψη

Η ιστορία ενός Αγοριού, που φεύγει από το χωριό του και πηγαίνει στην πόλη για να συναντήσει τον πατέρα του, ο οποίος αναζητά εργασία ως εσωτερικός μετανάστης. Στο ταξίδι αυτό, το Αγόρι παρατηρεί το αντιφατικό πρόσωπο της σύγχρονης Βραζιλίας, που θα μπορούσε να είναι μια οποιαδήποτε χώρα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης. Η ταινία, συναρπάζει με τα σχέδια, τα χρώματα και τη μουσική. Δεν έχει διαλόγους «για να μη λερωθεί αυτό το διαμάντι με περιττά πράγματα», όπως έγραψε ο κριτικός της γαλλικής «L’ Express».

Στην διάρκεια της προβολής θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία (μάσκες , αποστάσεις ) ενώ συστήνουμε τους θεατές να προσέλθουν νωρίτερα για την αποφυγή συνωστισμού.

Με εκτίμηση το Δ.Σ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 40051 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια