"Βέροια Εύηχη Πόλη": Στη συναυλία του Γ. Νταλάρα "Τα Παιδιά Της Άνοιξης" / ευαισθητοποίηση για τη ανέγερση του νέου ΚΔΗΦ

---

Στα πλαίσια της καμπάνιας ανέγερσης του νέου ΚΔΗΦ στην Πατρίδα Βέροιας ο φιλανθρωπικός μη κερδοσκοπικό σύλλογος  γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας και το ΚΔΗΦ Τα παιδιά της άνοιξης δηλώνουν «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ & ΓΙΑ ΜΕΝΑ» στηρίζουν με την παρουσία τους μια σειρά εκδηλώσεων φορέων και συλλόγων του νομού Ημαθίας.

Σκοπός των δράσεων είναι η ενημέρωση και η  ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα για την ανέγερσης του νέου ΚΔΗΦ, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν εδώ και δύο μήνες. Παράλληλα και όπου είναι δυνατή  θα υπάρχει φυσική παρουσία και των ωφελούμενων του ΚΔΗΦ των παιδιών της άνοιξης στην προσπάθεια κοινωνικοποίησής τους.

Πρώτη συμμετοχή του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας θα είναι  στη συναυλία με τον ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ «Περπάτησα όλη τη γη…» στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη» που διοργανώνει η ΚΕΠΑ Δ.Βέροιας στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΒΕΡΟΙΑ ΕΥΗΧΗ ΠΟΛΗ, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου.

Στο θέατρο Άλσους θα υπάρχει κουτί ενίσχυσης – ελεύθερης συνεισφοράς υπέρ του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας , Απασχόλησης και Κατάρτισης (ΑμΕΑ) «Τα παιδιά της Άνοιξης» , για την ανέγερση της Νέας Δομής στην Πατρίδα Βέροιας και θα μοιραστεί ενημερωτικό φυλλάδιο καθώς και αναμνηστικά του Συλλόγου.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 40250 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια