Νάουσα

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: Παρέμβαση στο Νοσοκομείο της πόλης με αφορμή τις αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών

——

Παρέμβαση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί το Εργατικό Κέντρο Νάουσας στο Νοσοκομείο της πόλης, μπροστά στην οξυμμένη κατάσταση με αφορμή τις αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών

Καλώντας τους υγειονομικούς και τον λαό της πόλης να δώσουν την μάχη να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος που τόσο έχει ανάγκη το σύστημα υγείας  με το πρόσχημα του εμβολιασμού. Θεωρώντας απαράδεκτο ο εμβολιασμός σαν στοιχείο της επιστήμης να αξιοποιείται σαν μέσο εκβιασμού , σαν μέσο εξαγοράς του εμβολιαστικού δικαιώματος.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας διοργανώνει για τον λόγο αυτό συγκέντρωση αύριο στις 10:00 πμ στο Νοσοκομείο της πόλης και καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους αγρότες , τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουν δυναμικό παρόν.

  • Να μην τεθεί σε αναστολή εργασίας κανένας συνάδελφος. Να καταργηθεί ο νόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, που συνεχίζει την επικίνδυνη πολιτική της “ατομικής ευθύνης” για την επιδημία.

  • Να μην απολυθεί κανένας συμβασιούχος. Ενίσχυση των δημόσιων μονάδων Υγείας και Πρόνοιας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με επείγουσες διαδικασίες και μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

  • Άμεσα μέτρα προστασίας της Υγείας στους χώρους δουλειάς, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα σχολεία και τις σχολές. Προσλήψεις μόνιμων γιατρών και νοσηλευτών εργασίας και τεχνικών ασφαλείας.

banner-article

Ροη ειδήσεων