Εκδηλώσεις Νάουσα

Εργατικό Κέντρο Νάουσας / σύσκεψη σωματείων: Προετοιμασία της αγωνιστικής κινητοποίησης της ΔΕΘ, Δευτέρα 30 Αυγούστου

—–

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καλεί σε σύσκεψη σωματείων

Την Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 20:00 στην αίθουσα του εργατικού κέντρου

Με θέμα την προετοιμασία της αγωνιστικής κινητοποίησης της ΔΕΘ.

Συντονίζουμε τον αγώνα μας , οργανώνουμε την πάλη για την ζωή μας.

Προετοιμάζουμε την αγωνιστική κινητοποίηση για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Συνεχίζουμε, δυναμώνουμε την πάλη για την προστασία της ζωής μας, για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, για να μείνει στα χαρτιά το πρόσφατο αντεργατικό έκτρωμα, για να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Την ίδια στιγμή που οι πυρκαγιές άφησαν χιλιάδες στο δρόμο, που χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν στάχτη από τις εγκληματικές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων που στο βωμό της κερδοφορίας των λίγων θυσιάζουν το περιβάλλον, που εν μέσω των μεταλλάξεων της πανδημίας, συνεχίζουν να υπάρχουν τα τεράστια κενά και οι ελλείψεις στα νοσοκομεία, η κυβέρνηση εντείνει την επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους για χάρη των εργοδοτών.

Με όπλο την πλούσια πείρα από τους αγώνες που δώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, την κάθε μορφής αλληλεγγύη μας προς τους πυρόπληκτους συναδέλφους μας, οργανώνουμε τις επόμενες μάχες μας, συντονίζουμε τη δράση μας.

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους της Νάουσας, τους  αγροτικούς συλλόγους και τους φορείς , τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες   σε σύσκεψη, την Δευτέρα  30/8, στις 20:00, στην αίθουσα του εργατικού κέντρου   για να οργανώσουμε την πάλη μας, για να προετοιμάσουμε την αγωνιστική κινητοποίηση για τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Τον σχεδιασμό της δράσης μας για τα ιδιαίτερα ζητήματα της περιοχής.

« Ο λαός θα σώσει τον λαό ».

banner-article

Ροη ειδήσεων