Εκδηλώσεις

Ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι στον παγκόσμιο και ελληνικό κινηματογράφο, Τετάρτη 28 Ιουλίου

——

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας διοργανώνει την εκδήλωση-μουσικό αφιέρωμα με τίτλο «Ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι στον παγκόσμιο και ελληνικό κινηματογράφο», την Τετάρτη 28 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι αστέρες της έβδομης τέχνης και οι διασημότεροι μουσικοί όλων των εποχών, οι κορυφαίες μουσικές στιγμές του κινηματογράφου, τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από πολλές γενιές, αποτυπώνονται σε ένα πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από τις καλύτερες στιγμές του παγκόσμιου, αλλά και του ελληνικού κινηματογράφου, με την επιμέλεια του βιντεοθέτη Δημήτρη Δημητριάδη, (VJ Dimitri Dim).

Ο Δημήτρης Δημητριάδης γεννήθηκε στη Νάουσα. Από νεαρή ηλικία, ασχολήθηκε με τη μουσική ως DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός. Στη συνέχεια ακολούθησε επαγγελματική καριέρα μουσικού παραγωγού και DJ στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο, γνωρίζοντας κορυφαίες προσωπικότητες της παγκόσμιας μουσικής και αποσπώντας πολλές διακρίσεις. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά την Κύπρο, όπου και κατοικεί.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Ισχύουν όλα τα μέτρα προστασίας για τη νόσο Covid-19, καθώς και το πλαίσιο λειτουργίας που εφαρμόζεται για τους χώρους εκδηλώσεων σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία των αρμόδιων Υπουργείων. Η προβολή της ταινίας «Αυτοί που εύχονται τον θάνατό μου» για την Τετάρτη 28/7 δεν θα πραγματοποιηθεί.

?
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας