Βέροια

Βέροια: Το πρόγραμμα του Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ από 22 μέχρι και 28 Ιουλίου

———–

Λούκα – Luca (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην Θερινή αίθουσα:    Παρασκευή 23/7, Κυριακή 25/7, Δευτέρα 26/7 στις 21.00

Σκηνοθεσία: Ενρίκο Κασαρόζα

Σενάριο: Τζέσε Αντριους, Μάικ Τζόουνς

To νέο animation της Pixar, ένα απλό αλλά τόσο οικείο, ειλικρινές και σπάνιο παραμύθι για τη φιλία και τα τέρατα που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Η Disney και η Pixar σας προσκαλούν να ζήσετε ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα. Η ταινία «ΛΟΥΚΑ» διαδραματίζεται σε μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στην ιταλική Riviera και αποτελεί μια κωμική περιπέτεια ενηλικίωσης.

Στην πιο συγκρατημένη – πες το και κλασική – σεναριακά ταινία της Pixar μέχρι σήμερα, ο Κασαρόζα δεν χρειάζεται να ρισκάρει πολύ για να πει μια αρκετά προσωπική ιστορία για την φιλία δυο αγοριών που το όνειρό τους είναι απλώς να πάρουν μια βέσπα και να ταξιδέψουν μαζί τον κόσμο. Υπάρχει μια υπέροχη απλότητα στο σενάριο της ταινίας η οποία βγάζει τους ήρωές της μακριά από μεγάλους κινδύνους ή από υπερβολικά φορτισμένες στιγμές που θα σε κάνουν να συγκινηθείς σε σημείο δακρύων. Αυτή είναι μια γνώριμη ιστορία ενηλικίωσης, με όλες τις γλυκόπικρές της στιγμές, με σύμβολα που ψυχαναλυτικά ορίζουν το πέρασμα στη σεξουαλική εφηβεία, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ή ανατροπές, που παρόλ’ αυτά όμως μοιάζει τόσο ανατριχιαστικά οικεία.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=uj2S89ADDOg&feature=emb_logo

Ο Πατέρας – The Father

Προβολές στην Θερινή αίθουσα:  (μόνο χρήση μάσκας) 

Τετάρτη 28/7 στις 21.00

Η καλύτερη ταινία του καλοκαιριού

  • ΌSCAR Α΄ Ανδρικού Ρόλου –

  • OSCAR Καλύτερου διασκευασμένο σεναρίου

Επώδυνο να το ζήσεις, αλλά ταυτόχρονα μεγαλειώδες, αυτό είναι τo κινηματογραφικό ντεμπούτο του Γάλλου θεατρικού συγγραφέα Φλόριαν Ζέλερ που χάρισε επάξια στον Σερ Αντονι Χόπκινς ένα ακόμα Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.

«Δεν χρειάζομαι βοήθεια από κανέναν» ξεσπά θυμωμένα ο Αντονι στη βουρκωμένη κόρη του, Αν. Εκείνη του έχει μόλις ανακοινώσει ότι θα μετακομίσει στο Παρίσι γιατί, επιτέλους, μετά το διαζύγιό της, γνώρισε κάποιον και θα τον ακολουθήσει για να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Μόνο που δεν μπορεί να αφήσει τον πατέρα της μόνο του, χρειάζεται βοήθεια και πρέπει να προσλάβουν μία καινούργια κοπέλα. Την προηγούμενη, ο 80χρονος, που πάσχει από άνοια, την έδιωξε. Οπως και την προηγούμενη πριν από αυτήν. Και την προηγούμενη. Ο συνταξιούχος μηχανικός είναι σίγουρος ότι τον έκλεβαν. Για παράδειγμα, πού είναι το ρολόι του;

«Ο Πατέρας» είχε κερδίσει έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ, της Καλύτερης Ταινίας, Α’ Ανδρικού Ρόλου, Β’ Γυναικείου Ρόλου, Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου, Καλύτερης Σκηνογραφίας και Καλύτερου Μοντάζ.

Σκηνοθεσία: Φλόριαν Ζέλερ

Σενάριο: Φλόριαν Ζέλερ, Κρίστοφερ Χάμπτον

Πρωταγωνιστούν: Αντονι Χόπκινς, Ολίβια Κόλμαν, Μαρκ Γκάτις, Ιμοτζεν Πουτς, Ρούφους Σίγουελ, Ολίβια Γουίλιαμς

Trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=4TZb7YfK-JI&feature=emb_logo

Το Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ διευκρινίζει ότι η πρόσβαση στο θερινο κινηματογράφο είναι ελεύθερη σε όλους, χωρίς να απαιτείται καμιά επίδειξη αποτελέσματος τεστ ή βεβαίωσης εμβολιασμού (αυτά ισχύουν για τους κλειστούς-χειμερινούς κινηματογράφους). Απλά, έχετε τη μάσκα σας μαζί και έρχεστε !!

 

Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν – Rifkin’s Festival (Γούντι Άλεν)

Προβολές στην Θερινή αίθουσα:  (μόνο χρήση μάσκας) 

Πέμπτη 22/7 – Σάββατο 24/7 –Τρίτη 27/7 στις 21.00

Το Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ διευκρινίζει ότι η πρόσβαση στο θερινό κινηματογράφο είναι ελεύθερη σε όλους, χωρίς να απαιτείται καμιά επίδειξη αποτελέσματος τεστ ή βεβαίωσης εμβολιασμού (αυτά ισχύουν για τους κλειστούς-χειμερινούς κινηματογράφους). Απλά, έχετε τη μάσκα σας μαζί και έρχεστε !!

 

H νέα ταινία του Γούντι Αλεν γυρισμένη στο Σαν Σεμπαστιάν

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Γούντι Άλεν

Πρωταγωνιστούν:  Τζίνα Γκέρσον, Γουάλας Σον, Ελένα Ανάγια, Σέρζι Λόπεθ, Κρίστοφ Βαλτς, Λουί Γκαρέλ

Ο Γούντι Άλεν επιστρέφει με τη νέα του ταινία με φόντο το κοσμοπολίτικο Σαν Σεμπαστιάν με ένα πρωτοκλασάτο καστ που περιλαμβάνει τους Τζίνα Γκέρσον (Showgirls), Γουάλας Σον (Manhattan), Ελένα Ανάγια (Το Δέρμα που Κατοικώ), Σέρζι Λόπεθ (Ο Λαβύρινθος του Πάνα), Κρίστοφ Βαλτς (Άδωξοι Μπάσταρδοι) και Λουί Γκαρέλ (Οι Ονειροπόλοι).

Γεμάτη σουρεαλιστικές και χιουμοριστικές στιγμές, η νέα ταινία του Γούντι Άλεν μπλέκει εξωπραγματικές καταστάσεις με ιστορίες αγάπης και ερωτικής απογοήτευσης υφαίνοντας έναν φόρο τιμής στη μεταμορφωτική επίδραση του σινεμά στη ζωή μας.

Σύνοψη:  Ο διανοούμενος Μορτ Ρίφκιν (Γουάλας Σον) συνοδεύει τη σύζυγο του Σου (Τζίνα Γκέρσον) στο διάσημο ισπανικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, ανησυχώντας για το ξεμυάλισμα της με τον νεαρό σκηνοθέτης Φιλίπ (Λουί Γκαρέλ). Στο πίσω μέρος του μυαλού του, ο Μορτ ελπίζει ότι η αλλαγή περιβάλλοντος θα δώσει σπίθα στο πρώτο του υπερφιλόδοξο μυθιστόρημα. Όσο η Σου ασχολείται παθιασμένα με τον γοητευτικό Φιλίπ, ο Μορτ συναντά τη γλυκιά Δρ. Ρόχας (Ελένα Ανάγια) και κάτι μέσα του αλλάζει. Μία διάθεση αναθεώρησης της ζωής μέσα από τη δύναμη του κλασικού σινεμά αναζωπυρώνει την ελπίδα του Μορτ για το μέλλον.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=5Kzt1G_vW5Y

————-

Θερινό Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

–> απολύμανση πριν κάθε προβολή,

–> μεγάλες αποστάσεις

–> περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

–> αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

——————

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

banner-article

Ροη ειδήσεων