Βέροια

Ελένη και Γιάννης / Οι γάμοι του κορωνοϊού βρίσκουν πάντα το χρόνο να γιορταστούν!

———–

Πολλοί ήταν οι άτυχοι μελλόνυμφοι που ο κορωνοϊός τους εμπόδισε να παντρευτούν, γιατί ήθελαν να κάνουν το γάμο τους με πολλά αγαπημένα πρόσωπα, όπως το ονειρεύτηκαν κι άλλοι πάλι που παντρεύτηκαν κατ’ ανάγκην με ελάχιστα πρόσωπα μέσα στη μεγάλη έξαρση της πανδημίας.

Επειδή όμως για τον Έλληνα γάμος σημαίνει και τραπέζι, κάποιοι το κάνουν εκ των υστέρων, αφού πρώτα παντρεύτηκαν μέσα στις απαγορευτικές συνθήκες της πανδημίας.

Σ’ ένα τέτοιο τραπέζι φιλικού ζευγαριού, που θέλησε να γιορτάσει το γάμο του μετά από μήνες, βρέθηκε η Φαρέτρα χθες το βράδυ.

Δροσερά όπως πάντα στις “Φλαμουριές”, ενώ η Βέροια καιγόταν από τη ζέστη, η Ελένη Αλαμπορινού και ο Γιάννης Μαλακόπουλος -παλιότερα, συμφοιτητές στη σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ και σήμερα σύζυγοι και συνάδελφοι  Μαθηματικοί- γιόρτασαν ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους, με τον μικρούλη τους, δύο μηνών γιο, να κοιτάζει τους πάντες περίεργα μέσα από από την τρυφερή αγκαλιά της χαρούμενης γιαγιάς του Λίλας!

Πολλά τα τραπέζια, πολλά τα χαμόγελα, χαρούμενη η ατμόσφαιρα και το νεαρό ζευγάρι να κόβει τη γαμήλια τούρτα του ευτυχισμένο! Του λόγου το αληθές  αποδεικνύουν οι φωτογραφίες.

Ποτέ, λοιπόν, δεν είναι αργά για τη χαρά που δίνει στα μεγάλα γεγονότα η ανθρώπινη παρουσία! Έστω και καθυστερημένα το νεαρό ζευγάρι χάρηκε το γάμο του!

Τους ευχόμαστε να είναι πάντα μαζί και πάντα χαρούμενοι, όπως το χθεσινό βράδυ!

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων