Αστυνομικό Δελτίο

Απετράπη η εισαγωγή στη χώρα μεγάλης ποσότητας κάνναβης

—-

Συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας στο Κιλκίς, ο οποίος μετέφερε με δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού περισσότερα από 33 κιλά κάνναβης

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου – αερίου και το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ

Για εισαγωγή και διακίνηση κάνναβης στην Επικράτεια συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας προχθές (9 Ιουλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας.

 

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας στην ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και να μεταφέρει συνολικά 31 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 33 κιλών και 523 γραμμαρίων.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι τις παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών παρέλαβε λίγο νωρίτερα από μεθοριακό σημείο του Κιλκίς, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κρυσταλλικής μεταμφεταμίνης βάρους 0,95 γραμμαρίων και 2 κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του σε περιοχή του Κιλκίς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ένα πιστόλι κρότου – αερίου με γεμιστήρα και 3 φυσίγγια,

  • το χρηματικό ποσό των 000 ευρώ και

  • 12 κουτιά με αναβολικές ουσίες, τα οποία θα σταλούν στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για εργαστηριακή εξέταση.

Η παραπάνω δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του συλληφθέντα κατασχέθηκε, ενώ διαπιστώθηκε ότι έφερε πινακίδα κυκλοφορίας για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 26 Ιουλίου 2017 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, τον οποίο παρέπεμψε στον Ανακριτή Κιλκίς.

(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας