Αθλητικά Βέροια

Συγχαίρουν την ομάδα ποδοσφαίρου της Βέροιας Αντιπεριφερειάρχης και Δήμαρχος Βέροιας

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης συγχαίρει
την ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας

Θερμά συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας για την πανάξια κατάκτηση της πρώτης θέσης του Ομίλου της και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2 του ελληνικού πρωταθλήματος. Ως Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και ως φίλαθλος της ομάδας που σε πολλές περιπτώσεις έζησα από την κερκίδα τον παλμό της μεγάλης προσπάθειας, πανηγυρίζω μαζί τους και συγχαίρω ξεχωριστά τον κάθε ένα συντελεστή αυτής της προσπάθειας , τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και όλο το τεχνικό- ιατρικό και υποστηρικτικό τιμ, βεβαίως τον πρόεδρο και τη διοίκηση καθώς και όλους τους φιλάθλους που στάθηκαν ακούραστα και με ενθουσιασμό στο πλευρό της ομάδας. Εύχομαι η άνοδος αυτή να είναι ένας ταχύς μονόδρομος για την επιστροφή της Βασίλισσας του Βορρά στη μοναδική θέση που διαχρονικά της ανήκει. Στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκ και μόνο εκεί.

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας

——–

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League 2 από την ομάδα της Βέροιας

Ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον «ΝΠΣ Βέροια» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League 2. Ευχή όλων είναι και την επόμενη σεζόν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση να αγωνιστούν με τον ίδιο ζήλο ώστε η ομάδα της πόλης μας να επιστρέψει ξανά στην κορυφαία κατηγορία όπου ξεχώρισε και στο παρελθόν.

banner-article

Ροη ειδήσεων