Βέροια Εκδηλώσεις

Δωρεάν σεμινάριο Νευροπωλήσεων για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις στο Δήμο Βέροιας, Τετάρτη 30 Ιουνίου

——–

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Δωρεάν σεμινάριο Νευροπωλήσεων για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις στο Δήμο Βέροιας» διοργανώνει την Τετάρτη 30 Ιουνίου και ώρα 18:30 ο Δήμος Βέροιας.

Η εκδήλωση έχει στόχο να παρέχει συμβουλές στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις όλων των κλάδων της οικονομίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας από τη δημοτική αρχή για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Βέργας, Σύμβουλος Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης πελατών. Ξεκίνησε τις σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ποιότητα και κατέληξε στην Νευροφυσιολογία & Νευροψυχολογία. Ύστερα από 23 έτη ως εκπαιδευτής και σύμβουλος, ανέπτυξε τη μεθοδολογία της Νευροποιότητας (Neuroquality) και των Νευροπωλήσεων (Neurosales) ως έναν συνδυασμό της ποιότητας εξυπηρέτησης και της νευροφυσιολογίας. Η μεθοδολογία NeuroSales/NeuroQuality αποτελεί την πρακτική εφαρμογή των επιστημονικών ανακαλύψεων που σχετίζονται με τον Ανθρώπινο Εγκέφαλο στις πωλήσεις, στην εξυπηρέτηση και γενικότερα στην επαφή με τους πελάτες. Το πρόγραμμα NeuroSales/NeuroQuality εφαρμόζεται ήδη για περισσότερα από 13 έτη σε εταιρείες με δίκτυο καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με το Volterra Shop Βέροιας θα προβληθεί διαδικτυακά μέσω του επίσημου καναλιού του Δήμου Βέροιας στην πλατφόρμα YouTube στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2U6dH6s όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση και να θέσουν τις ερωτήσεις τους.

Σημειώνεται πως το βίντεο της εκδήλωσης θα αναρτηθεί μόνιμα στο κανάλι του Δήμου στο YouTube.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας