Το Πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τρίτη 29 Ιουνίου

-----

Το τριήμερο 22, 23 και 24 Ιουνίου θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα: «Ο Γέρος του Μοριά, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στη σειρά των ομιλιών Μαρτύρων και ηρώων αίματα με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 10:30 π.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του ΚΖ΄ Επιστημονικού Συνεδρίου των Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και οι πνευματικές διεργασίες πριν το 1821».

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παρακολουθήσει τις εργασίες του ΚΖ΄ Επιστημονικού Συνεδρίου των Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και οι πνευματικές διεργασίες πριν το 1821».

Το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 10:30 π.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα κηρύξει τη λήξη των εργασιών του ΚΖ΄ Επιστημονικού Συνεδρίου των Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και οι πνευματικές διεργασίες πριν το 1821».

Το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνης. Η Ιερά Ακολουθία θα τελεστεί «κεκλεισμένων των θυρών», ενώ θα μεταδοθεί απευθείας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Κυριακή 27 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνης. Η Ιερά Ακολουθία θα τελεστεί «κεκλεισμένων των θυρών», ενώ θα μεταδοθεί απευθείας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

Την Τρίτη 29 Ιουνίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

 Την Τρίτη 29 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου Βεροίας, όπου και θα κηρύξει τη λήξη των ΚΖ΄ Παυλείων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΜΒΝΚ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 37900 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια