Εκδηλώσεις Τοπικά

Μ-Λ ΚΚΕ: Πανεργατική μάχη για να μην περάσει το αντεργατικό τερατούργημα / Όλοι στον αγώνα

———

Χιλιάδες εργαζόμενοι έδωσαν το μαχητικό «παρών» στην 24ωρη πανεργατική απεργία που κήρυξαν  ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ανταποκρινόμενοι στο αγωνιστικό κάλεσμα των συνδικάτων την Πέμπτη 10 Ιούνη, πλημμυρίζοντας τους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων από τη Θεσσαλονίκη ως την Κρήτη. Παρά την αρχική μετάθεση της απεργίας την οποία αποφάσισαν οι κυρίαρχες συνδικαλιστικές παρατάξεις της υποταγής και της συνθηκολόγησης, που έβαλε φρένο στην απεργία στις 3/6, η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στα συλλαλητήρια, η συσπείρωσή τους στα συνδικάτα εκφράζει την αγωνιστική διάθεση που υπάρχει μέσα στους κόλπους του εργατικού – λαϊκού κινήματος να αντιπαλέψουν την βάρβαρη κυβερνητική πολιτική και το νέο αντεργατικό τερατούργημα.

Οι μαζικότατες διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα αποτελούν μια πολύ ελπιδοφόρα παρακαταθήκη και δείχνουν το δρόμο που πρέπει να βαδίσει το εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα. Το δρόμο του ανυποχώρητου, εξωκοινοβουλευτικού, πανεργατικού αγώνα για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό έκτρωμα και να ανατραπεί η κυβερνητική πολιτική.

Το Μ-Λ ΚΚΕ (Κ.Ο. Ημαθίας) καλεί κάθε εργαζόμενο  στην 24ωρη απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση, την Τετάρτη 16 Ιουνίου

Πανεργατική μάχη για να μην περάσει το αντεργατικό τερατούργημα!

Να ανατραπεί η κυβερνητική πολιτική!

Όλοι στον αγώνα!

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας