Κόσμος Νάουσα

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας για τις νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά Παλαιστίνιων διαδηλωτών

————-

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας καταγγέλλει το κράτος – τρομοκράτη του Ισραήλ που κλιμακώνει τη δολοφονική του βία σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, με τη νέα άγρια επίθεση ισραηλινών δυνάμεων καταστολής στο τέμενος Αλ Ακσά στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και  την επίθεση του Ισραηλινού κράτους στους προσκυνητές, με δεκάδες τραυματίες.

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στον Παλαιστινιακό λαό που διεκδικεί με τον αγώνα του, εδώ και δεκαετίες , το αυτονόητο δικαίωμα: Να έχει δικό του κυρίαρχο κράτος, στα όρια του 1967 , με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Καταγγέλλουμε τη στάση της κυβέρνησης που δε βρίσκει να πει ούτε μια κουβέντα για τη σφαγή που γίνεται στην Παλαιστίνη από το Ισραήλ με τις πλάτες των ΗΠΑ . Φέρει τεράστιες ευθύνες γιατί ενισχύει τις πολιτικές , οικονομικές , στρατιωτικές συνεργασίες με το κράτος- τρομοκράτη του Ισραήλ, ενώ παράλληλα δεν προχωρά στην υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης της ελληνικής Βουλής από τον Δεκέμβρη του 2015 για αναγνώριση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους.

Εμείς οι εργάτες έχουμε καθήκον να αντιταχθούμε και να αγωνιστούμε απέναντι σε τέτοιους σχεδιασμούς που δεν έχουν σχέση με τα συμφέροντα των λαών, αλλά εξυπηρετούν τις δυνάμεις που θέλουν να ελέγξουν τον πλούτο και τους δρόμους μεταφοράς του στην ευρύτερη περιοχή.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας