Βέροια

Rapid test την Μεγάλη Εβδομάδα στη Βέροια και στην Κοινότητα Διαβατού

————

Νέος κύκλος Rapid Test την Μ. Εβδομάδα με πρωτοβουλία του Δήμου Βέροιας και του ΕΟΔΥ

Τρεις δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Βέροιας και στην Κοινότητα Διαβατού

Σε δύο σημεία του Δήμου Βέροιας και με τη διενέργεια τριών δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων ανοίγει ο κύκλος των Rapid Test (δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS CoV–2) από κλιμάκια της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ στην Ημαθία, την Μ. Εβδομάδα.

Ο πρώτος δειγματοληπτικός έλεγχος έχει προγραμματιστεί για την Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Δημαρχείο Βέροιας ενώ την Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 ακολουθούν rapid test από τις 10:00 έως τις 13:00 στο Κοινοτικό κατάστημα Διαβατού. Την Μ. Παρασκευή η διαδικασία θα επαναληφθεί στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου Βέροιας από τις 11:00 έως τις 14:00.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19, ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με την ΚΟΜΥ Ημαθίας συνεχίζει να υποστηρίζει τη διενέργεια των rapid test σε άτομα κάθε ηλικίας.

Οι πολίτες θα πρέπει γνωρίζουν πως: πρέπει να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας