Αθλητικά Βέροια

Το “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας για την Εθνική ΠροΠαραολυμπιακή Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

——–

Δεκαήμερο Προπονητικό Camp στην Κεφαλονιά με τη συμμετοχή του Μαύρη Λευτέρη και Καραϊωσήφ Αλέξανδρου από το “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας

Την τελευταία της προετοιμασία πριν από το Προπαραολυμπιακό Τουρνουά θα πραγματοποιήσει η Εθνική Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης  Ατόμων με Αναπηρίες στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς. Οι διπλές καθημερινές προπονήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης” υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή Πολυχρόνη Πολίτση, με τήρηση των υγειονομικών πρωτόκολλων λόγω του Covid-19,  θα ξεκινήσουν στις 19 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν δέκα ημέρες αργότερα.

Στο Προπαραολομπιακό Τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πόλη Λάσκο της Σλοβενίας, θα διεκδικήσει το χρυσό εισιτήριο για το Τόκυο ο Έλληνας πρωταθλητής Κανέλλης-Μάριος Χατζηκυριάκος και πιθανόν μαζί με τη δική του πρόκριση να έρθει και η πολυπόθητη wild card για δεύτερο Έλληνα αθλητή.

Συμμετοχή του Λευτέρη Μαύρη και του Αλέξανδρου Καραϊωσήφ 

Στην προετοιμασία της προποπαραολυμπιακής ομάδας θα συμμετέχουν εκτός από τον Χατζηκυριάκο, οι αθλητές Μουχθής, Ιωάννου (ΠΑΣΚΑ) και Μαύρης (Εν Σώματι Υγιεί), όλοι της κλάσης 6 ορθιών, ενώ στο πλευρό του Ομοσπονδιακού Προπονητή Πολυχρόνη Πολίτση, θα βρεθεί και ο Προπονητής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του “Εν Σώματι Υγιεί” και Καθηγητής Προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος. Το προπονητικό camp συμπληρώνουν η Προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής κ. Βασιλείου Κατερίνα, η Καΐπη Μαρία ως βοηθός ΑμεΑ και οι αθλητές του ΑΣΕΑ Κεφαλονιά Αντώνης Αγγέλου, Γεράσιμος Ποδηματάς και Φαίη Παντελάδη.

Η προετοιμασία διοργανώνεται από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, με την υλική υποστήριξη της ΕΦΟΕπΑ και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αργοστολίου και την υποστήριξη του Προξενείου της Σερβίας στο Αργοστόλι, της Levante Ferries και της μεταφορικής εταιρείας “Λυκούδης”.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας:

https://r4rehab.blogspot.com/2021/04/blog-post_16.html

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας