Νάουσα

Δήμος Νάουσας: Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων για την 25η Μαρτίου, στη Νάουσα και τις Τοπικές Κοινότητες

——–

Για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στη Νάουσα και στις Τοπικές Κοινότητες Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων, με την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης της νόσου Covid-19 και λαμβάνοντας υπόψη το υπ. αριθμ. 20666/18-3-2021 έγγραφο του ΥΠΕΣ.

Ειδικότερα στη Νάουσα η Δοξολογία θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στο Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, με την αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας. Εκτός από τους εκπροσώπους της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, θα παραστεί ένας (1) αντιπρόσωπος (σημαιοφόρος) από κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης με την Σημαία.

Θα ακολουθήσει στις 11:30  Τρισάγιο και Κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο της Πόλης με την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας.

Η  εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας θα γίνει από τον εκπαιδευτικό του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας κ. Κωνσταντίνο Μπάμπο και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή υπέρ των πεσόντων και θα ακολουθήσει ο Εθνικός Ύμνος.

Αντίστοιχα, στις Τοπικές Κοινότητες θα πραγματοποιηθούν δοξολογίες και καταθέσεις στεφάνων, με την αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί γενικός Σημαιοστολισμός των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και ιδιωτικών καταστημάτων και οικιών από το πρωί της 24ης μέχρι το απόγευμα της  25ης Mαρτίου 2021 και φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών της πόλης κατά τις  βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2021.

Τέλος, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, υπενθυμίζεται ότι η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, καθώς επίσης και οι υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις δε θα πραγματοποιηθούν τη φετινή χρονιά.

banner-article

Ροη ειδήσεων