Πολιτισμός

Ανακοίνωση της Αντιπροσωπευτικής Επιτροπής Ηθοποιών ΚΘΒΕ

—–

Προς κάθε επώνυμο και ανώνυμο: Τα μέλη της ΑΕ δεν είναι ανώνυμα. Είναι εκλεγμένα από το σώμα των ηθοποιών του ΚΘΒΕ όπως προβλέπεται από το καταστατικό του ΣΕΗ. Σύμφωνα με αυτό προβαίνουν σε συνελεύσεις και ψηφοφορίες. Στη συνέλευση της 16/3 συζητήθηκε καταγγελία που αφορά στην πρώην καλλιτεχνική διεύθυνση και αποφασίστηκε με ευρεία πλειοψηφία η κατάθεσή της στο ΔΣ του ΣΕΗ. Τα δημοσιεύματα που αφορούν τις λεπτομέρειες, αναπαράγουν επιστολή του 2016 που δεν προέρχεται από την ΑΕ και έτσι παραπληροφορούν και διεγείρουν. Το πλήρες περιεχόμενο του φακέλου είναι γνωστό μόνο στους ηθοποιούς του ΚΘΒΕ.

Η επίθεση που δεχόμαστε ως «βολεμένοι», «συνδικαλιστές ΚΘΒΕ», «κυβερνητικοί», «ανώνυμοι» και «χυδαίοι» είναι στα ίδια μέτρα του εκφοβισμού που έχουμε υποστεί στο παρελθόν.

Δεν εξυπηρετούμε και δεν καλύπτουμε καμία προϊσταμένη αρχή. Τηρούμε το καταστατικό του ΣΕΗ υλοποιώντας αποφάσεις του σώματος ηθοποιών, απέναντι σε όποιον ασκεί εξουσιαστική βία.

Η Αντιπροσωπευτική Επιτροπή Ηθοποιών ΚΘΒΕ

banner-article