Βέροια

Εικόνες μοναδικής ομορφιάς. To ροζ της Άνοιξης του κάμπου της Βέροιας με το φακό της Ρίτσας Λίτσα

————-

Εικόνες μοναδικής ομορφιάς μάς δίνει για μια ακόμη φορά η βεροιώτισσα φωτογράφος Ρίτσα Λίτσα. Αυτή τη φορά συνδυάζει τις ανθισμένες ροδακινιές του κάμπου τις Βέροιας με την εικόνα της πόλης. Όμως δεν σταματά εδώ. Μας δίνει εξαιρετικές λεπτομέρειες από τα ανθισμένα δένδρα αλλά και εικόνες από το χωράφι.

Δεν θα υπερβάλουμε αν πούμε ότι αυτός ο συνδυασμός συγκροτημένα αποτυπώνει κάτι μοναδικό για τον κάμπο της Βέροιας, για την ίδια την πόλη.

Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη που παρουσίασε με το φωτογραφικό της φακό αυτήν την ομορφιά στον προσωπικό της λογαριασμό, με αφορμή το διαγωνισμό, που είχε καθιερώσει για πρώτη χρονιά τότε ο ΤΟΒ με θέμα τις ανθισμένες ροδακινιές. Η φωτογραφία έγινε viral προσελκύοντας το ενδιαφέρον  πολλών  φωτογράφων.

Ακολούθησαν περίπατοι, φωτογραφικές  εξορμήσεις, εβδομάδες αφιερωμένες στη ροδακινιά, πολύπλευρες σχετικές τουριστικές αξιοποιήσεις, ακόμα και θεατρικό έργο, «Ανθισμένες ροδακινιές»,  από το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας!

Η πρώτη φωτογραφία της, που πρωτοδημοσιεύτηκε στη Φαρέτρα και σε πολλές άλλες ιστοσελίδες στη συνέχεια, μόνο μέσω της Φαρέτρας έκανε πολλές φορές το γύρο του κόσμου με πολλές χιλιάδες κοινοποιήσεις στο fb, οι οποίες έσβησαν αργότερα με την αναβάθμιση του προγράμματός του, και με πάνω από πενήντα χιλιάδες views.

Της οφείλουμε, λοιπόν, πολλά!

ΥΓ. Την πρώτη φωτογραφία της Ρίτσας Λίτσα με τον ανθισμένο κάμπο της Βέροιας, μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ

far

Ritsa Litsa

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας