Βέροια Τοπικά

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας ευχαριστεί…

———-

Η   Εύξεινος Λέσχη Βέροιας  θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και μπορέσαμε να δώσουμε  λίγη χαρά  τις δύσκολες αυτές ημέρες  σε συνανθρώπους μας που επλήγησαν από το σεισμό.

Όλοι οι  Ημαθιώτες που με κάθε τρόπο βοηθούν στην προσπάθεια που αναλάβαμε για να βοηθήσουμε τους σεισμόπληκτους αδελφούς μας στη περιοχή του Δήμου Ελασσόνος έδειξαν ότι:  Όλοι μαζί… μπορούμε,   να στηρίξουμε έμπρακτα τους σεισμοπαθείς  και  να  ανακουφίσουμε σε κάποιο βαθμό  τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ήδη το πρώτο φορτηγό με κλινοσκεπάσματα, είδη καθαριότητας και τρόφιμα έφτασε στην πληγείσα περιοχή. Ας συνεχίσουμε να στηρίζουμε  όλοι αυτήν την προσπάθεια και να δείξουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη  που οι καιροί απαιτούν.

Η βοήθεια που καλούμαστε να προσφέρουμε είναι κυρίως κλινοσκεπάσματα, υπνόσακοι, ξηρά τροφή ή τροφές μεγάλης διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης(χαρτικά-καθαριστικά).

Επίσης ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Σύλλογο Νεφροπαθών Ημαθίας και τον προβάλλουμε προς μίμηση για τη μεγάλη προσφορά του σε κλινοσκεπάσματα αλλά και πολυκατοικίες, όπως αυτή στη οδό Τσιμισκή 9, όπου με συνεννόηση όλοι μαζί πρόσφεραν είδη που συγκεντρώσανε .

Όσοι επιθυμούν, να χαρούν με το να δώσουν κάποια βοήθεια, ας επικοινωνήσουν με το τηλ: 6983503676.

Με τιμή, για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                                        Η Γ. Γραμματέας

Νικόλαος Τουμπουλίδης                  Ευαγγελία Τογκουσίδου

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας