Κοινωνία Πολιτική

«Πυρ ομαδόν» από ΚΙΝΑΛ και ΜεΡΑ25 για τα νέα μέτρα: Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια

——–

Τα πυρά σχεδόν του συνόλου της αντιπολίτευσης δέχεται η κυβέρνηση για τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού. Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο το ΚΙΝΑΛ όσο και το ΜεΡΑ25 «άνοιξαν πυρ» κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για προχειρότητα και ανεπάρκεια των μέτρων που εξήγγειλε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Πιο αναλυτικά, ο υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Πούλας σημείωσε ότι «τη δική της ανικανότητα και προχειρότητα η κυβέρνηση την ρίχνει πάλι στις πλάτες των πολιτών.
Δεν είναι δυνατόν ένα χρόνο μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος στην Ελλάδα η κατάσταση των νοσοκομείων της χώρας να είναι χειρότερη και ο ιδιωτικός τομέας να παραμένει non-covid.
Η κυβέρνηση τόσο καιρό δεν έπραξε απολύτως τίποτα ώστε και το ΕΣΥ αλλά και οι πολίτες να μη ασφυκτιούν εναποθέτοντας τις ελπίδες της αποκλειστικά και μόνο στον εμβολιασμό.Αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια».

ΜεΡΑ25: Μεσαίωνας της διακυβέρνησης Μητσοτάκη

Από την πλευρά του, το ΜεΡΑ25 υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση, κρυμμένη πίσω από αδιαφανείς συνεδριάσεις των οποίων δε μαθαίνουμε ποτέ τις εισηγήσεις και δεν βλέπουμε ποτέ τα πρακτικά, βαφτίζει “έξυπνα μέτρα” τον όλο και αυστηρότερο περιορισμό των πολιτών με όλο και περισσότερες τιμωρίες, πρόστιμα και διώξεις.

Από τα κελιά του εγκλεισμού τους, οι πολίτες άκουσαν τον κ. Κικίλια να μαγειρεύει τα νούμερα του εμβολιασμού μη διευκρινίζοντας πόσοι εμβολιάστηκαν και με τις δύο δόσεις, να καλεί “σε συνεργασία” τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα υγείας αντί να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές ΧΘΕΣ, και τον κύριο Χαρδαλιά να βρίσκει την ευκαιρία να εντάξει τις δημόσιες συγκεντρώσεις στα Θανάσιμα Αμαρτήματα.

Στην αρχή της Άνοιξης, εποχή αναγέννησης, οι πολίτες ετοιμάζονται να βυθιστούν πιο βαθιά στο Μεσαίωνα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη: σπίτια σφραγισμένα με μια πανούκλα να επελαύνει ανενόχλητη».

banner-article

Ροη ειδήσεων